Atlas Concorde Klif

Het gevoel van natuursteen omgezet in praktisch keramiek, dat is de Atlas Concorde Klif. Geïnspireerd op natuursteen uit het Ossolatal in Italië heeft deze keramische tegel alles wat natuursteen zo uniek maakt; De verschillende texturen en kleurvariaties waarmee het natuurlijk gevoel tot in de kleinste details wordt nagebootst. Met de Klif wordt natuursteen in de praktische voordelen van keramiek in huis gehaald. De Klif is zowel bruikbaar voor wand als vloer. Bekijk direct enkele afbeeldingen.

Op zoek naar de Klif tegen de scherpste prijs? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom.

Lees meer over Atlas Concorde Klif

Enkele foto’s van de Atlas Concorde Klif:


Klif


Klif Silver


Klif Grey

Klif Dark


Klif 3D White

Lees meer over Atlas Concorde Klif

Atlas Concorde Klif collectie

De Klif collectie heeft een variatie aan kleuren en afmetingen. Met 2 donkere en 2 lichtere varianten brengt de Klif de mogelijkheid om aan te passen naar gebruik en wens, om hiermee de sfeer in de ruimte te brengen die nodig is. Naast de standaard afmetingen heeft de Klif ook de grote afmeting van 75×150 cm, en een extra kleine afmeting van 37.5×75 cm. Ook heeft de Klif speciale mozaïek afwerkingen. Voor meer informatie hierover kunt u gerust contact met ons opnemen. Als extra heeft de Klif ook een 3D afwerking voor de wand. Met deze 3D afwerkingen kan een wand bijna letterlijk tot leven worden gebracht!

De Klif is gemaakt van keramiek. Keramiek is een materiaal van hoogwaardige kwaliteit samen met een fraaie uitstraling. Keramiek is kleur, kras en slijtvast en behoeft ook weinig onderhoud! Ideaal voor een prachtige en hoogwaardige tegel die weinig onderhoud nodig heeft!

Atlas Concorde Klif toepassingen

De Atlas Concorde Klif past helemaal bij hedendaagse architectuur door de opvallende stijl en de verscheidenheid die wordt gecreëerd door het spelen met contrasten van licht tot donker. Hierdoor wordt een unieke keramische natuursteen-look tegel gecreëerd die te gebruiken is in vele verschillende ruimtes. In elke ruimte waar deze tegel wordt toegepast wordt de rustige en karakteristieke sfeer van natuursteen meegenomen! Perfect om elke ruimte van een heerlijke, natuurlijke uitstraling te voorzien.

De Atlas Concorde Klif series en afmetingen

De Klif is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Klif kleuren:
– Klif White
– Klif Silver
– Klif Grey
– Klif Dark (Alleen verkrijgbaar als vloertegel)

De Klif afmetingen:

37,5×75 cm, 75×75 cm, 75×150 cm

Klif wand afmetingen:
40×80 cm

3D kleuren:
– White
– Silver
– Grey

Wilt u meer informatie over de speciale afwerkingen en afmetingen? Neem dan gerust contact met ons op.

Atlas Concorde Klif kopen?

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Atlas Concorde tegels. Hierdoor kunnen wij u adviseren en de scherpste prijs aanbieden voor deze tegel.Bent u geïnteresseerd in de Atlas Concorde Klif of wilt u meer informatie? Dan kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen of geheel vrijblijvend een offerte aanvragen!Bent u architect of designer? Neem dan contact met één van onze accountmanagers op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!