Mirage Kao

Ontdek de natuurlijke harmonie van eikenhout in de vorm van keramiek met Mirage Kao tegels. Deze collectie biedt een frisse kijk op de schoonheid en veelzijdigheid van traditionele houten vloeren. Met aandacht voor elk detail, van de textuur tot de knopen en nerven, en zelfs het subtiel gewaxte oppervlak, is elke tegel zorgvuldig gereproduceerd om de diepe band met zijn natuurlijke inspiratiebron te behouden. Bij Regge Tegels & Vloeren bieden wij u de Mirage Kao tegels tegen een scherpe prijsopgave aan. Vraag hiervoor direct een geheel vrijblijvende offerte bij ons aan. Of neem voor meer informatie over de mogelijkheden gerust eens contact met ons op.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De collectie houtlook tegels Mirage Kao

De Mirage Kao vertegenwoordigt een stap voorwaarts in de missie van Mirage tegels om natuurlijke houten vloeren opnieuw te interpreteren. De look van deze collectie weerspiegelt deze vernieuwende benadering. Met een scala aan kleuren die geïnspireerd zijn op de natuurlijke elegantie van eikenhout, bieden de Mirage Kao tegels een veelzijdige oplossing voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Of het nu gaat om het creëren van naadloze, samenhangende looks in uw binnenruimtes of het uitbreiden van uw design naar buitenomgevingen, de Mirage Kao past zich moeiteloos aan om de gewenste sfeer te bereiken.

Een warme, veelzijdige toepassing

Breng de warmte, schoonheid en veelzijdigheid van natuurlijk eikenhout naar elke ruimte met Mirage Kao tegels. Of u nu een moderne, eigentijdse uitstraling wilt creëren of een meer traditionele sfeer wilt behouden, deze collectie keramisch parket biedt de perfecte balans tussen tijdloze elegantie en moderne functionaliteit. Laat Mirage Kao uw ruimtes transformeren met zijn natuurlijke charme en verfijnde stijl.

Kleuren en afmetingen

De collectie Mirage Kao is verkrijgbaar in onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Kao KA01 Dew
  • Kao KA02 Hazelnut (Raw)
  • Kao KA03 Caramel (Raw)
  • Kao KA04 Spice (Raw)
  • Kao KA05 Cocoa

Afmetingen:

20x120 cm, 25x150 cm, 20x180 cm

De Mirage Kao tegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Bij Regge Tegels & Vloeren kunt u de prachtige Mirage Kao houtlook tegels verkrijgen tegen een scherpe prijsopgave. Deze hoogwaardige keramische tegels bieden niet alleen een esthetisch aantrekkelijke oplossing, maar ook duurzaamheid en veelzijdigheid voor elke ruimte. Kom eens langs bij ons in de showroom voor advies en meer informatie. Met een zakelijk project bezig en hiervoor op zoek naar de tegles uit de collectie Mirage Kao? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Afbeeldingen van de collectie