Mirage Jurupa

De Mirage Jurupa is een levensechte serie houtlook keramische tegels. Deze serie van Mirage tegels is geproduceerd met de modernste printtechnologiën, waardoor deze serie alle kenmerkende eigenschappen van houtlook heeft maar dan in de voordelen van keramiek. Hierdoor kan deze houtlook collectie ook worden verwerkt in bijvoorbeeld uw keuken of badkamer, of zelfs in uw buitenruimte! Interesse in de Mirage Jurupa serie? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan om een scherpe prijs van ons te ontvangen, of neem contact met ons op voor meer informatie over deze serie.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Mirage Jurupa Collectie

De houtlook in de Mirage Jurupa collectie wordt weergegeven in 5 kleuren die zijn gebaseerd op verschillende soorten hout. Met deze kleuren geeft Mirage tegels de collectie een natuurlijke, niet van echt te onderscheiden houtlook. Ook de afmetingen, 20x120 cm en de extra grote 30x240 cm, zijn gekozen om het gevoel van houten planken zo goed mogelijk na te bootsen in de praktische voordelen van keramiek.

Mirage Jurupa Outdoor

Naast toepassing van binnen, heeft Mirage voor de Jurupa collectie ook een speciale 2 cm afwerking voor buitenruimtes ontwikkeld. Deze afwerking is te verkrijgen in 3 kleurvariaties.

Kleuren en afwerkingen

Deze Mirage Jurupa collectie is te verkrijgen in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Jurupa Basic
  • Jurupa Cool (Ook voor buiten)
  • Jurupa Master (Ook voor buiten)
  • Jurupa Camp (Ook voor buiten)
  • Jurupa Wild

Afmetingen:

20x120 cm, 30x240 cm, 30x120x2 cm (voor buiten)

Interesse in de Mirage Jurupa tegels?

Heeft u interesse in de tegels uit de collectie Mirage Jurupa? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of kom eens langs bij ons in de showroom. Bent u bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via het zakelijke contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Afbeeldingen van deze serie: