Mirage Elysian

De collectie Mirage Elysian is een unieke verzameling van de meest bekende steensoorten die in de architectuur worden gebruikt. Deze natuurlijke steensoorten stralen een minimaal karakter uit. Dit minimale karakter kan de basis vormen voor verschillende projecte, zowel bij u thuis als bij een zakelijk project. Bij Regge Tegels & Vloeren geven we u graag meer informatie over de mogelijkheden van de collectie Mirage Elysian. Neem gerust eens contact met ons op. Of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan om een prijsopgave voor de tegels te ontvangen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De minimalistische collectie Mirage Elysian tegels

De Mirage Elysian is minimalistisch maar toch rijk aan oppervlakte- en materiaaldetails. De collectie bestaat uit een succesvolle balans van kleuren, delicate tinten, reflecties en minerale effecten kenmerken elke tegel. De Mirage Elysian collectie bevat tijdloze oppervlakken die geschikt zijn voor binnen- en buitentoepassingen. Deze natuursteenlook tegels passen door hun tijdloze uiterlijk perfect in toepassingen zoals woonkamers, badkamers en lobby’s. In al deze ruimtes zullen deze tegels voor een luxe gevoel zorgen. Met 8 kleurvariaties kan de collectie Mirage Elysian ook nog eens naar eigen smaak aangepast worden. Ook zijn er Mirage Evo afwerkingen met een dikte van 20 of 30 mm verkrijgbaar, die buiten toegepast kunnen worden.

Kleuren en afmetingen

De collectie Mirage Elysian is verkrijgbaar in onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Elysian EY01 Mediterranea
  • Elysian EY02 Desert Stone
  • Elysian EY03 Beige Catalan
  • Elysian EY04 Gris Catalan
  • Elysian EY05 Saastal
  • Elysian EY07 Travertino Light
  • Elysian EY08 Travertino Dark
  • Elysian EY09 Gold Catalan

Afmetingen:

60x90 cm, 30x120 cm, 30x60 cm, 60x60 cm, 80x80 cm, 60x120 cm, 120x120 cm, 80x160 cm, 60x120 cm, 120x278 cm.

Kom naar Regge Tegels & Vloeren voor Mirage Elysian tegels

Bent u geïnteresseerd in een tegel uit de Mirage Elysian collectie? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan. Wij zijn dealer van dit tegelmerk waardoor wij alle tegels uit het assortiment van Mirage tegen scherpe prijzen kunnen aanbieden. Liever eerst nog meer informatie of de tegels met eigen ogen bekijken? Dan heten wij u graag van harte welkom in onze showroom in Enter. Uiteraard is het ook altijd mogelijk om contact met ons op te nemen. Liever direct een scherpe prijs te weten komen? Hiervoor kunt u het beste een geheel vrijblijvende offerte aanvragen.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Enkele afbeeldingen van de collectie