Mirage Signature

Mirage Signature collectie heeft het al aan in de naam. De ‘handtekening’ van deze keramische tegel is dat het het karakter en uitstraling van hout heeft. Mirage Signature heeft door de innoverende techniek een prachtige houtlook met mooie schaduwen, kleurschakeringen en nerven gecreëerd. Hierdoor biedt Signature een fraaie weergave van echt hout. Direct de beste prijs ontvangen voor een tegel uit deze collectie? Vraag dan eens een vrijblijvende offerte aan, of kom voor advies en inspiratie langs bij ons in de showroom. Contact met ons opnemen bij vragen kan natuurlijk ook.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Mirage Signature collectie

In de Mirage Signature zijn de kenmerken die hout een unieke uitstraling geven overgenomen en modern aangepast zodat deze serie helemaal mee kan met deze tijd! De vijf kleuren binnen de Mirage Signature serie lopen van licht naar donker wat een grote variatie geeft! Hierdoor kan de natuurlijke houtlook in een modern jasje helemaal mee met de hedendaagse stijl en design.

Signature toepassing

Houtlook in de keuken, badkamer, slaapkamer of in commerciële ruimtes als hotels, bars en kantoren. Met deze collectie keramisch parket is dat allemaal mogelijk. Door het keramiek heeft u ook nog eens de garantie van een duurzaam en sterk materiaal. Daarom is de collectie Mirage Signature ideaal voor gebruik in verschillende projecten.

Mirage Signature kleuren en afmetingen

De Signature collectie is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

De Signature is te verkrijgen in de kleuren:

  • Signature Artico
  • Signature Magnolia
  • Signature Alpine
  • Signature Havana
  • Signature Dakota

De Signature is te verkrijgen in de afmetingen:
20×120 cm, 30×120 cm

De collectie Mirage Signature bij Regge Tegels & Vloeren

Mirage tegels koopt u bij Regge Tegels & Vloeren tegen de scherpste prijs. Bent u geïnteresseerd in de tegels Mirage Signature of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Een bezoek aan onze showroom brengen kan natuurlijk ook. Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Afbeeldingen van deze collectie: