Mirage Signature

Mirage Signature collectie heeft het al aan in de naam. De ‘handtekening’ van deze keramische tegel is dat het het karakter en uitstraling van hout heeft. Mirage Signature heeft door de innoverende techniek een prachtige houtlook met mooie schaduwen, kleurschakeringen en nerven gecreëerd. Hierdoor biedt Signature een fraaie weergave van echt hout.

Direct de beste prijs weten? Vraag dan eens een vrijblijvende offerte aan, of kom voor advies en inspiratie langs bij ons in de showroom. Of neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden van deze collectie.

Afbeeldingen van deze collectie:

Mirage Signature collectie

In de Mirage Signature zijn de kenmerken die hout een unieke uitstraling geven overgenomen en modern aangepast zodat deze serie helemaal mee kan met deze tijd!
De vijf kleuren binnen deze serie lopen van licht naar donker wat een grote variatie geeft! Hierdoor kan de natuurlijke houtlook in een modern jasje helemaal mee met de hedendaagse stijl en design.

Signature toepassing

Houtlook in de keuken, badkamer, slaapkamer of in commerciële ruimtes als hotels, bars en kantoren. Met deze collectie kan dat allemaal. Door het keramiek heeft u ook nog eens de garantie van een duurzaam en sterk materiaal.

Mirage Signature kleuren en afmetingen

De Signature collectie is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

De Signature is te verkrijgen in de kleuren:
– Signature Artico
– Signature Magnolia
– Signature Alpine
– Signature Havana
– Signature Dakota

De Signature is te verkrijgen in de afmetingen:
20×120 cm, 30×120 cm

Mirage Signature kopen?

Mirage tegels koopt u bij Regge Tegels & Vloeren tegen de scherpste prijs.

Bent u geïnteresseerd in de tegels van Mirage of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Kijk ook eens naar Mirage buitentegels.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen