Mirage Lemmy

De Mirage Lemmy tegelserie, is een keramische tegelserie waarvan de inspiratie is gehaald uit het uiterlijk van door de tijd aangetast metaaloppervlakken. Deze uitstraling is een populaire trend waarmee interieurs een strak en hedendaags uiterlijk kan worden gegeven. Meer informatie over de Mirage Lemmy serie? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Regge Tegels & Vloeren kan u voorzien in een goed advies op maat, samen met een scherpe prijs. Direct de scherpe prijs weten? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan, of kom gerust eens langs bij ons in de showroom voor advies van onze verkopers.

Afbeeldingen van de Lemmy tegelcollectie

De Mirage Lemmy collectie

De Mirage Lemmy collectie wordt gekenmerkt door de uitstraling van metalen plaatwerk dat verouderd en gekrast door is het verstrijken van de tijd. Deze collectie bevat kleurcontrasten tussen de oorspronkelijke glans van het metaal en de voor oxidatie typische vlekken.
De Lemmy collectie is verkrijgbaar in 5 natuurlijke kleuren en 3 eigentijdse tinten en in zeer uiteenlopende formaten waardoor de

Mirage Lemmy toepassen

Lemmy vangt de meest intieme emotie van metaal op de meest natuurlijke en authentieke manier: neutrale tinten, variërend van wit tot grijs en beige, prachtig met koraal, benzineblauw en groen om een elegante, onconventionele uitstraling te geven. Ruimtes waar de Lemmy wordt toegepast kenmerkt de zich door een stedelijke en chique stijl waarin grootstedelijke en industriële sferen een warme, kleurrijke en uitnodigende impressie krijgen.

Lemmy kleuren en afmetingen

De Lemmy is te verkrijgen in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Lemmy Palladium
– Lemmy Nimbus
– Lemmy Excalibur
– Lemmy Venom
– Lemmy Afterglow
– Lemmy Viridium
– Lemmy Indio
– Lemmy Pumpkin
– Lemmy King

Afmetingen:
15×60 cm, 30×60 cm, 60×60 cm, 60×120 cm, 80×80 cm, 120×120 cm, 120×278 cm

Mirage Lemmy kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren voorziet u graag in een scherpe prijs voor de Lemmy collectie, met uiteraard een bijpassend en goed advies. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem voor meer informatie gerust contact met ons op.
Bent u designer of architect? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Klik hier voor Mirage Buitentegels.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen