Mirage Oudh

De Mirage Oudh tegels zijn de perfecte keuze om een elegantie en stijl toe te voegen aan uw ruimtes. Deze tegels met houtlook effect geven een luxe, geraffineerde look die perfect is voor elk ontwerp. Een collectie met delicate en elegant klassieke patronen met perfect uitgebalanceerde contrasten en aanwezigheid van knoesten. Wilt u een totaalprijs ontvangen voor de collectie Mirage Oudh? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Of neem voor meer informatie en advies contact met ons op.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De collectie houtlook tegels Mirage Oudh

De term Mirage Oudh verwijst naar agarhout en de olie die eruit wordt gewonnen: een kostbaar materiaal met een onprettige geur, bekend in een aantal culturen sinds de oudheid. Met deze look inspiratie heeft de Mirage Oudh een authentieke look van verweerd hout verkrijgen. Maar dan omgezet in de vorm van hoogwaardig keramisch parket. De Mirage Oudh collectie is in perfecte harmonie met de laatste ‘Biophilic Design trend’, die de noodzaak omarmt om weer in contact te komen met de natuur. Zowel thuis als op het werk met behulp van materialen met voelbare texturen en warme, natuurlijke kleuren. Het gevoel van echte houten planken komt naar boven wanneer u kiest voor een tegel uit de Mirage Oudh collectie. Ook kan de collectie buiten worden gebruikt doordat er een 20 mm afwerking verwerkt is in de collectie met een Mirage Outdoor mogelijkheid.

Kleuren en afmetingen

Deze collectie van Mirage Oudh is verkrijgbaar in de onderstaande kleuren en afmetingen:

Kleuren:

  • Oudh OU01 Copahu
  • Oudh OU02 Elem
  • Oudh OU03 Jinkoh
  • Oudh OU04 Pino
  • Oudh OU05 Laos
  • Oudh OU06 Ladano
  • Oudh OU07 Cedro

Afmetingen:

30x120 cm, 20x120 cm, 25x150 cm, 20x180 cm, 30x240 cm, 20x278 cm, 120x278 cm

Regge Tegels & Vloeren: uw adres voor Mirage Oudh tegels

Heeft u interesse in de tegels uit de Oudh collectie van Mirage? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan. Liever ook meteen advies erbij ontvangen? Dan nodigen wij u graag uit voor een bezoek aan onze showroom in Enter. Met een zakelijk project bezig waar u deze tegels bij in gedachten heeft? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Afbeeldingen van deze collectie