Mirage Nyuma

De Mirage Nyuma is een collectie keramische tegels met betonlook. Deze collectie geeft een prachtige herinterpetatie van het bouwmateriaal beton. Maar dan in de voordelen van keramiek. De betonlook van de Mirage Nyuma geeft de stoere betonlook weer in grotere formaten. Groot formaat tegels in combinatie met het hedendaagse materiaal past perfect in moderne interieurs! Daarnaast is deze collectie ook te gebruiken als buitentegel met een speciale 20 mm afwerking.

Wilt u meer informatie over de Mirage Nyuma, of heeft u een vraag? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen, of een bezoek brengen aan onze showroom. Benieuwd naar een scherpe prijs voor deze collectie? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Mirage Nyuma collectie

De Mirage Nyuma collectie geeft het moderne material beton weer in het gemak van een keramische tegel. De betonlook tegels uit deze collectie kunnen dan ook gebruikt worden om een modern en hedendaags interieur te creëeren. De kleurvariaties uit de collectie passen dan ook goed bij de look van beton. Daarnaast lopen de formaat mogelijkheden zeer uiteen. Dit zijn standaardformaten van bijvoorbeeld 60x60 cm of 80x80 cm tot grootformaten van wel 120x120 cm of zelfs 120x278 cm.

20 mm voor buiten

Mirage Tegels heeft ook speciale buitenuitvoeringen van de Mirage Nyuma ontwikkeld. De buitenafwerking van de Mirage Nyuma is 20 mm dik. Alle kleuren uit deze collectie zijn te verkrijgen met een dikte van 20 mm. De formaten aan buitentegels zijn 60x120 cm en 80x80 cm. Geef ook uw tuin en terras een moderne touchè met de Mirage Nyuma buitentegels.

Kleuren en afmetingen

Deze serie betonlook tegels is te verkrijgen in de onderstaande kleuren en afmetingen

Kleuren:

  • Nyuma Quicklime NY 01
  • Nyuma Portland NY 02
  • Nyuma Torching NY 03

Afmetingen:

30x60 cm, 60x120 cm, 80x80 cm, 120x120 cm, 120x278 cm

Voor buiten: (20 mm)

60x120 cm, 80x80 cm.

De Mirage Nuyama kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Op zoek naar de Mirage Nyuma tegen een scherpe prijs? Dan bent u bij Regge Tegels & Vloeren aan het juiste adres. Wij kunnen deze serie aanbieden tegen een scherpe prijs door onze directe contacten met Mirage Tegels. Vraag voor een scherpe prijs direct een vrijblijvende offerte bij ons aan. Wilt u meer informatie over deze collectie? Neem dan gerust eens contact met ons op. Voor een zakelijk project op zoek naar de Mirage Nyuma? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Afbeeldingen van deze collectie