Kronos Le Reverse

De Kronos Le Reverse collectie keramische wand- en vloertegels heeft fraaie kenmerken van het natuurlijke element natuursteen overgenomen. De kenmerken geven de Le Reverse collectie een robuuste look. Die verkrijgbaar is in verschillende kleuren, afmetingen en afwerkingen.

Benieuwd naar een scherpe prijs voor de Kronos Le Reverse collectie? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wilt u meer informatie ontvangen over de keramische tegels? Neem dan even contact met ons op. Of breng een bezoek aan onze showroom.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De Kronos Le Reverse collectie

Natuursteen is het element dat de inspiratie heeft gevormd voor de Kronos Le Reverse collectie. Dit natuursteen heeft prachtige schakeringen en oneffenheden in zich. Die perfect overgenomen zijn in deze collectie van Kronos Tegels. In de Kronos Le Reverse collectie zijn in totaal 4 kleuren opgenomen. Deze 4 kleuren zijn weer verkrijgbaar met 3 afwerkingen; Elegance, Antique en Carved. Daarnaast is de Le Reverse collectie nog te verkrijgen in 3 afmetingen. Met deze variaties is de collectie goed aan te passen naar de ruimte waar u deze natuursteenlook tegels wilt gebruiken. Zoals de woonkamer, slaapkamer of badkamer.

Ook een afwerking voor buiten

De Kronos Le Reverse collectie kan ook als natuursteen terrastegel gebruikt worden. Voor buiten is er namelijk een afwerking met de dikte van 20 mm geproduceerd. Deze dikte is goed bestand tegen de omstandigheden van een buitenruimte. Hierdoor kan deze collectie zowel binnen als buiten gebruikt worden.

Kleuren en afmetingen

De Kronos Le Reverse is verkrijgbaar in onderstaande kleuren en afmetingen

Kleuren:

  • Le Reverse Opal
  • Le Reverse Dune
  • Le Reverse Taupe
  • Le Reverse Nuit

Afmetingen:

60x60 cm, 60x120 cm, 80x80 cm, 40x80 cm, 120x120 cm, 120x280 cm

De Kronos Le Reverse tegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Bij Regge Tegels & Vloeren bieden wij u de Kronos Le Reverse collectie graag aan tegen scherpe prijzen. Hiervoor kunt u bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen. U bent ook van harte welkom in onze showroom voor meer informatie over de collectie. Voor zakelijke projecten kunt u contact met ons opnemen via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Afbeeldingen van de collectie