Kronos Prima Materia

Kronos Prima Materia gebruikt de mogelijkheden die er binnen beton liggen, en biedt hierbij gevarieerde en creatieve mogelijkheden voor verschillende stijlen. Deze keramische tegel kan helemaal mee met de moderne door de hedendaagse beton-look. Deze tegel is een stoere collectie keramische betonlook tegels van Kronos Tegels.

Regge Tegels & Vloeren biedt de Kronos Prima Materia aan tegen de scherpste prijs, samen met een goed en bijpassend advies op maat. Kom voor dit bijpassende advies gerust langs bij ons in de showroom, of vraag om direct de scherpste prijs te weten een geheel vrijblijvende offerte aan. Voor meer informatie kunt u ook altijd contact met ons opnemen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Kronos Materia collectie

De collectie Kronos Prima Materia is een collectie betonlook vloer- en wandtegels. De betonlook tegels Kronos Prima Materia is verkrijgbaar in 3 neutrale kleuren en in vooral grote formaten. De moderne beton-look wordt omgezet in het het praktische keramiek. Het voordeel van keramiek is dat keramiek kleur, kras en slijtvast is en ook niet vlekt. Hiermee krijgt deze tegel een grote duurzaamheid waarmee er weinig zorgen zijn en er optimaal genoten kan worden van deze fraaie keramische tegel. Nog iets fraais aan deze collectie van Kronos Tegels zijn de extra grote formaten van 80x180 cm, 120x120 cm en 120x240 cm. Dit zijn prachtige formaten om gebruikt te worden als XXL wand- en vloertegels.

Kronos Prima Materia toepassing

Het neutrale doch stoere karakter van een betonlook keramische tegel kent een ruime mogelijkheid tot gebruik. Denk hierbij aan woonhuizen, maar ook aan ruimtes met een residentieel of commercieel doeleinde. De Kronos Prima Materia heeft ook een 20 mm afwerking. Met deze 20 mm afwerking is de Prima Materia collectie ook als betonlook terrastegel te gebruiken.

Prima Materia kleuren en afmetingen

De Prima Materia collectie is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

De Prima Materia is te verkrijgen in de kleuren:

  • Prima Materia Cemento
  • Prima Materia Cenere
  • Prima Materia Sandalo

De Prima Materia is te verkrijgen in de afmetingen:
60×60 cm, 40×80 cm, 80×80 cm, 80×180 cm, 20×120 cm, 20×80 cm, 60×120 cm, 120x120 cm, 120x240 cm

Een scherpe prijs voor deze betonlook tegels

Regge Tegels & Vloeren kan het gehele assortiment van Kronos aanbieden tegen een zeer scherpe prijs, dus ook de Kronos Prima Materia betonlook tegels. Om een scherpe prijsopgave te ontvangen kunt u bij ons een offerte aanvragen. Voor meer informatie over de tegels kunt u ons altijd even mailen of bellen. Voor een zakelijk project op zoek naar de Prima Materia van Kronos? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van de Prima Materia collectie