Kronos Prima Materia

Kronos Prima Materia gebruikt de mogelijkheden die er binnen beton liggen, en biedt hierbij gevarieerde en creatieve mogelijkheden voor verschillende stijlen. Deze keramische tegel kan helemaal mee met de moderne door de hedendaagse beton-look. Deze tegel is een stoere collectie keramische betonlook tegels van Kronos tegels. Bekijk direct afbeeldingen van deze collectie. Of klik hier voor meer informatie.

Regge Tegels & Vloeren biedt de Kronos Prima Materia aan tegen de scherpste prijs, samen met een goed en bijpassend advies op maat. Kom voor dit bijpassende advies gerust langs bij ons in de showroom, of vraag om direct de scherpste prijs te weten een geheel vrijblijvende offerte aan.

Enkele afbeeldingen van de Prima Materia collectie:


Prima Materia Cemento


Prima Materia Cenere


Prima Materia Sandalo

Lees meer over Kronos Prima Materia

Kronos Materia collectie

De Prima Materia is verkrijgbaar in 3 neutrale kleuren en in vooral grote formaten. De moderne beton-look wordt omgezet in het het praktische keramiek. Het voordeel van keramiek is dat keramiek kleur, kras en slijtvast is en ook niet vlekt. Hiermee krijgt deze tegel een grote duurzaamheid waarmee er weinig zorgen zijn en er optimaal genoten kan worden van deze fraaie keramische tegel.

Kronos Prima Materia toepassing

Het neutrale doch stoere karakter van een betonlook keramische tegel kent een ruime mogelijkheid tot gebruik. Denk hierbij aan woonhuizen, maar ook aan ruimtes met een residentieel of commercieel doeleinde.

Kronos Prima Materia kleuren en afmetingen

De Prima Materia collectie is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

De Prima Materia is te verkrijgen in de kleuren:

– Prima Materia Cemento
– Prima Materia Cenere
– Prima Materia Sandalo

De Prima Materia is te verkrijgen in de afmetingen:
60×60 cm, 40×80 cm, 80×80 cm, 80×180 cm, 20×120 cm, 20×80 cm, 60×120 cm

Kronos Prima Materia kopen?

Regge Tegels & Vloeren kan het gehele assortiment van Kronos aanbieden tegen een zeer scherpe prijs.

Bent u geïnteresseerd in de Kronos Prima Materia of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!