Kronos Les Bois

Kronos Les Bois is een klassiek keramisch parket met alle prachtige natuurlijke kenmerken van hout. Het keramische parket is bijna niet van echt hout te onderscheiden door de perfect overgenomen kenmerken van echt hout en de slim gekozen natuurlijke kleurvariaties. Door te kiezen voor keramisch parket heeft u weinig onderhoud aan de tegels en heeft het parket een grote duurzaamheid!

Klik hier om meteen enkele foto’s te bekijken van de Kronos Les Bois.

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Kronos tegels. Hierdoor kunnen wij u voorzien in de scherpste voor de Les Bois samen met advies op maat. Vraag nu online een vrijblijvende offerte aan, of kom langs in onze showroom! 

Wilt u meer informatie over de Les Bois? Klik dan hier en lees meer over de Les Bois collectie?

Enkele foto’s van de Kronos Les Bois:

Les Bois Bocote

Les Bois Cobolo


Les Bois Mogano


Les Bois Sarawa


Les Bois Slavonia


Les Bois Slavonia

Lees meer over Kronos Les Bois

Kronos Les Bois collectie

De Kronos Les Bois is een collectie met het idee om de prachtige kenmerken van hout om te zetten in hoogwaardig keramiek. Elk klein detail van houtlook is overgenomen. Door vele verschillende patronen zal deze tegel nooit hetzelfde zijn. Door de 5 intense tinten, met een het accent op de donkere kleuren, is er ook nog de ruimte om deze collectie naar smaak aan te passen!

Kronos Les Bois toepassing

Houtlook is in vele ruimtes toe te passen. De krachtige uitstraling van hout kan overal voor rustieke en ontspannen sfeer zorgen. Bijvoorbeeld in een restaurant, hotel of welnesscentrum. Maar ook bij u thuis in de badkamer of woonkamer kan de Les Bois een ontspannen sfeer verzorgen en bovendien ook nog eens in de voordelen van keramiek!

Deze tegel kan ook toegepast worden in buitenruimtes. Klik hier voor meer informatie over de Les Bois buitentegels. 

De Kronos Les Bois kleuren en afmetingen

De Kronos Les Bois is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Les Bois Cobolo
– Les Bois Mogano
– Les Bois Bocote
– Les Bois Slavonia
– Les Bois Sarawa

Afmetingen:
20×120 cm, 26.5×180 cm, 60×120 cm, 20×180 cm, 80×180 cm

Kronos Les Bois kopen?

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Kronos tegels. Hierdoor kunnen wij u in een scherpe prijs samen met advies op maat voorzien.

Heeft u interesse in de Kronos Les Bois of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Neem dan contact met een van onze accountmanagers op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!