Kronos Les Bois

Kronos Les Bois is een klassiek keramisch parket met alle prachtige natuurlijke kenmerken van hout. Het keramische parket is bijna niet van echt hout te onderscheiden door de perfect overgenomen kenmerken van echt hout en de slim gekozen natuurlijke kleurvariaties. Door te kiezen voor keramisch parket heeft u weinig onderhoud aan de tegels en heeft het parket een grote duurzaamheid!

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Kronos tegels. Hierdoor kunnen wij u voorzien in de scherpste voor de Les Bois samen met advies op maat. Vraag nu online een vrijblijvende offerte aan, of kom langs in onze showroom! U kunt voor meer informatie ook altijd contact met ons opnemen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Kronos Les Bois collectie

De Kronos Les Bois is een collectie met het idee om de prachtige kenmerken van hout om te zetten in hoogwaardig keramiek. Elk klein detail van houtlook is overgenomen. Door vele verschillende patronen zal deze tegel nooit hetzelfde zijn. Door de 5 intense tinten, met een het accent op de donkere kleuren, is er ook nog de ruimte om deze collectie naar smaak aan te passen! Ook kunnen deze houtlook tegels van Kronos Tegels in andere motieven worden verwerkt. Bijvoorbeeld als Hongaarse punt of keramisch parket in visgraat motief.

De toepassing van de Les Bois collectie

Houtlook is in vele ruimtes toe te passen. De krachtige uitstraling van hout kan overal voor rustieke en ontspannen sfeer zorgen. Bijvoorbeeld in een restaurant, hotel of welnesscentrum. Maar ook bij u thuis in de badkamer of woonkamer kan de Kronos Les Bois een ontspannen sfeer verzorgen en bovendien ook nog eens in de voordelen van keramiek. Naast binnen, kan dit keramisch parket ook buiten gebruikt worden. Hiervoor is in de Kronos Les Bois collectie een speciale afwerking van 20 mm ontwikkeld. Daarom kunnen de Kronos Les Bois tegels ook een natuurlijke look aanbrengen op uw terras.

De Les Bois kleuren en afmetingen

De Kronos Les Bois is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Les Bois Cobolo
  • Les Bois Mogano
  • Les Bois Bocote
  • Les Bois Slavonia
  • Les Bois Sarawa

Afmetingen:
20×120 cm, 26.5×180 cm, 60×120 cm, 20×180 cm, 80×180 cm

Kronos Les Bois bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Kronos tegels. Hierdoor kunnen wij u in een scherpe prijs samen met advies op maat voorzien voor de Les Bois collectie van Kronos. Wanneer u benieuwd bent naar een prijs voor de Kronos Les Bois tegels kunt u bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen. Voor meer informatie kunt u ons ook altijd even bellen of mailen. Bent u voor een zakelijk project op zoek naar deze tegels? Dan kunt u contact met ons opnemen via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Afbeeldingen van de Les Bois collectie: