Kronos Rocks

Kronos Rocks, de naam zegt eigenlijk alles al over deze serie. De inspiratie is net zoals als de naam gehaald natuurlijke uit rotsen en stenen. Met deze inspiratie is een prachtige, niet van echt steen te onderscheiden, keramische tegel ontworpen en geproduceerd. Bekijk direct enkele afbeeldingen van de Rocks collectie, of ga door met lezen over de Rocks.

Regge Tegels & Vloeren kan het assortiment van Kronos, dus ook de Rocks,  aanbieden tegen een zeer scherpe prijs. Vraag voor deze scherpe prijs direct een vrijblijvende offerte aan. Liever bijpassend advies krijgen? Kom dan langs bij ons in de showroom.

Enkele afbeeldingen van de Rocks collectie:


Rocks Silver White


Rocks Silver Grey


Rocks Silver Black


Rocks Oppdal


Rocks Gold


Rocks Alta

Lees meer over Kronos Rocks

Kronos Rocks collectie

Steen is al eeuwenlang verbonden aan zowel de natuur als architectuur. De Rocks serie neemt dit eeuwenoude bouwmateriaal mee in de ideeën voor hedendaags design. Rocks is een uiterst solide tegel met een hoge weerbaarheid en duurzaamheid. Door het gebruik van keramiek zijn tegels dus ook nog van een extra hoge kwaliteit.

Kronos Rocks toepassing

De ontspannende en fijne uitstraling van natuursteen kan gebruikt worden in projecten en ruimtes waar je echt toch rust wil komen. Bijvoorbeeld in een badkamer of wellness center. Maar ook in andere ruimtes komt deze tegel goed tot zijn recht.

Naast binnenruimtes, is de Rocks collectie ook toe te passen wein buitenruimtes. Klik hier voor meer informatie over de Rocks buitentegels. 

Kronos Rocks kleuren en afmetingen

De Rocks collectie is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

De Rocks collectie is te verkrijgen in de kleuren:

– Rocks Silver White
– Rocks Silver Black
– Rocks Silver Grey
– Rocks Alta
– Rocks Gold
– Rocks Oppdal

De Rocks is te verkrijgen in de afmetingen:
30×60 cm, 60×60 cm, 30×120 cm, 60×120 cm

Kronos Rocks kopen?

Bij Regge Tegels & Vloeren bent u aan het juiste adres om de Kronos Rocks te kopen tegen de scherpste prijs en een goed advies van onze verkopers.

Bent u geïnteresseerd in de Kronos Rocks of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!