Kronos Rocks

Kronos Rocks, de naam zegt eigenlijk alles al over deze serie. De inspiratie is net zoals als de naam gehaald natuurlijke uit rotsen en stenen. Met deze inspiratie is een prachtige, niet van echt steen te onderscheiden, keramische tegel ontworpen en geproduceerd. Verkrijg met de Rocks mogelijkheid een perfecte combinatie tussen keramiek en natuursteenlook.

Regge Tegels & Vloeren kan de Kronos Rocks aanbieden tegen een zeer scherpe prijs. Vraag voor deze scherpe prijs direct een vrijblijvende offerte aan. Liever bijpassend advies krijgen? Kom dan langs bij ons in de showroom. Heeft u direct vragen? Dan kunt u ook altijd contact met ons opnemen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Kronos Rocks collectie

Steen is al eeuwenlang verbonden aan zowel de natuur als architectuur. De Kronos Rocks serie neemt dit eeuwenoude bouwmateriaal mee in de ideeën voor hedendaags design. Rocks is een uiterst solide tegel met een hoge weerbaarheid en duurzaamheid. Door het gebruik van keramiek zijn tegels dus ook nog van een extra hoge kwaliteit. De ontspannende en fijne uitstraling van de natuursteen interpretatie kan gebruikt worden in projecten en ruimtes waar je echt toch rust wil komen. Bijvoorbeeld in een badkamer of wellness center. Maar ook in andere ruimtes komt de Kronos Rocks collectie goed tot zijn recht. Ook heeft de Kronos Rocks een afwerking voor buitentegels met een dikte van 20 mm. Hierdoor kan deze collectie ook als natuursteen terrastegel gebruikt worden.

Rocks kleuren en afmetingen

De Rocks collectie van Kronos Tegels is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

De Rocks collectie is te verkrijgen in de kleuren:

  • Rocks Silver White
  • Rocks Silver Black
  • Rocks Porfido

De Rocks is te verkrijgen in de afmetingen:
30×60 cm, 60×60 cm, 30×120 cm, 60×120 cm

Kronos Rocks bij Regge Tegels & Vloeren kopen

Bij Regge Tegels & Vloeren bent u aan het juiste adres om de Kronos Rocks te kopen tegen de scherpste prijs en een goed advies van onze verkopers. Voor een scherpe prijs kunt u een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. Ook bent u van harte welkom bij ons in de showroom. Met een zakelijk project bezig en hiervoor op zoek naar deze collectie? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van de Rocks tegels