Kronos Terra Crea

De Kronos Terra Crea is een serie keramische tegels, met de inspiratie gehaald uit de natuurlijke materialen aarde, klei en steen. De kenmerken van deze natuurlijke materialen zijn tot in klein detail overgenomen in de Kronos Terra Crea collectie. Dit maakt dat de collectie ieder element bevat en hierdoor het verfijnde en de rustiek van natuurlijke materialen met zich mee brengt, maar dan in de voordelen van hoogwaardig keramiek. De Terra Crea collectie is bruikbaar voor vloer- en wandafwerkingen en kan door een 20 mm afwerking ook gebruikt worden in buitenruimtes.

Wilt u meer informatie over de Kronos Terra Crea? Neem dan direct contact met ons op, of kom langs bij ons in de showroom. Benieuwd naar een scherpe prijs voor deze serie? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Kronos Terra Crea Collectie

De collectie keramische tegels Kronos Terra Crea heeft de look overgenomen van klei en aarde. Deze look heeft een rustig karakter, een karakter dat door toepassing van de Terra Crea tegels mee wordt gebracht naar iedere ruimte waar de tegels gebruikt worden. Het kleurenpalet dat gekozen is voor deze collectie past ook uitstekend bij het gevoel en de uitstraling van klei en aarde. Met 5 kleurvariaties binnen het kleurenpalet is er ook nog variatie verkrijgbaar. Daarnaast kent de Kronos Terra Crea collectie een breed scala aan afmetingen. Dit zijn afmetingen in kleine en grote formaten met mogelijkheden voor vloer, wand en buitenruimtes. Er is binnen de collectie zelfs een afmeting (7,5x30 cm) waardoor deze tegels in visgraat gelegd zouden kunnen worden.

Bruikbaar voor buiten

De Kronos Terra Crea heeft ook een speciale 20 mm afwerking. Deze 20 mm afwerking is bruikbaar voor buitenruimtes. Met deze dikte is de Kronos Terra Crea geschikt voor de omstandigheden van buiten. Hierdoor is het zelfs mogelijk met de Terra Crea collectie om een vloer van binnen naar buiten door te leggen voor een uniform geheel. Voor buiten zijn alle kleuren verkrijgbaar en de formaten 20x20 cm, 20x30 cm, 60x60 cm, 60x120 cm en 80x80 cm.

Kleuren en afmetingen

De Kronos Terra Crea collectie is te verkrijgen in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Terra Crea Calce
  • Terra Crea Corda
  • Terra Crea Limo
  • Terra Crea Pomice
  • Terra Crea Mattone

Afmetingen:

7,5x15 cm, 7,5x30 cm, 15x15 cm, 15x30 cm, 30x30 cm, 10x60 cm, 60x60 cm, 60x120 cm, 80x80 cm, 80x180 cm, 120x120 cm, 120x280 cm.

Meer informatie over de Kronos Terra Crea?

Wilt u meer informatie of inspiratie van de Kronos Terra Crea tegels? Neem dan gerust contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom. Bent u bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van deze serie