Kronos Metallique

De Kronos Metallique is een collectie metallook keramische tegels. De metallook van deze collectie zorgt voor een stoere en moderne look. Die verwerkt kan worden op zowel vloeren als wanden. Door het gemak van een keramische tegel!

De Kronos Metallique tegels bieden wij u bij Regge Tegels & Vloeren graag aan tegen een scherpe prijs. Voor deze scherpe prijs kunt u vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Wilt u daarnaast ook meer informatie en advies over deze metallic tegels? Neem dan gerust contact met ons op.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De Kronos Metallique metallic look collectie

De stoere, elegante uitstraling van metaal heeft de inspiratie gevormd voor de Kronos Metallique collectie. Metallic tegels staand bekend om het moderne karakter dat door de tegels aan een ruimte wordt geven. Dit moderne karakter is binnen de Kronos Metallique collectie verkrijgbaar in 3 kleurvariaties. De kleurvariaties passen zeer goed bij de uitstraling van metaal. Ook zijn er 4 formaten verwerkt in de collectie. Deze formaten zijn extra groot. Om zo het effect van metallic tegels extra mooi naar voren te brengen. Ook zijn de tegels verkrijgbaar in 2 afwerkingen van het oppervlak.

Kleuren en afmetingen Metallique tegels

Deze collectie van Kronos Tegels is verkrijgbaar in onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Metallique Noir
  • Metallique Lame
  • Metallique Brune

Afmetingen:

80x80 cm, 60x120 cm, 120x120 cm, 120x280 cm

De Kronos Metallique tegels bij Regge Tegels & Vloeren kopen

Bij Regge Tegels & Vloeren bieden wij u de collecties van Kronos Tegels aan tegen aantrekkelijke prijzen. Dus ook de Kronos Metallique collectie. Voor onze aantrekkelijke prijzen kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Of bezoek onze showroom. Voor een zakelijk project op zoek naar deze collectie keramische metallic tegels? Neem dan contact met ons op via het zakelijk cotnactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Afbeeldingen van de Metallique tegels