Kronos Block 2.0

De Kronos Block 2.0 is een collectie buitentegels waarvoor natuurlijke elementen van natuursteen de inspiratie gevormd heeft. Hierdoor wordt met de Kronos Block 2.0 een rustiek karakter gekregen op uw terras. Deze collectie is verkrijgbaar in kleinere formaten van 20x20 en 20x30 cm.

De Kronos Block 2.0 buitentegels biedt Regge Tegels & Vloeren u graag aan tegen scherpe prijzen. Benieuwd naar een scherpe prijsopgave? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Meer advies over deze buitentegels geven wij u graag bij ons in de showtuin.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De Kronos Block 2.0 collectie buitentegels

Tradionele looks van natuursteen heeft de basis voor de Kronos Block 2.0 collectie gevormd. In de collectie zijn meerdere soorten natuursteen verkrijgbaar. Zo is er keus genoeg om de natuursteen terrastegel te vinden die past bij uw wens. De formaten van de Kronos Block 2.0 buitentegels zijn 20x20 cm en 20x30 cm. De kleinere formaten kenmerken de tegels!

20 mm voor buiten

De Kronos Block 2.0 keramische buitentegels worden geproduceerd met een dikte van 20 mm. De dikte van 20 mm is speciaal voor buitenruimtes. Deze dikte geeft de buitentegels namelijk het vermogen om bestand te zijn tegen de omstandigheden van buiten. Ook kunnen de tegels hierdoor bijvoorbeeld als oprit tegels gebruikt worden.

Kleuren en afmetingen

Deze Kronos Tegels collectie kan worden verkregen in deze kleuren en afmetingen

Kleuren:

  • Block 2.0 Porfido
  • Block 2.0 Silver White
  • Block 2.0 Namur Antique
  • Block 2.0 Gent Antique
  • Block 2.0 Calce
  • Block 2.0 Corda
  • Block 2.0 Limo
  • Block 2.0 Pomice
  • Block 2.0 Mattone
  • Block 2.0 Cotto

Afmetingen:

20x20 cm, 20x30 cm

De Kronos Block 2.0 buitentegels bij Regge Tegels & Vloeren tegen een scherpe prijs

Bij Regge Tegels & Vloeren bieden wij u de Kronos Block 2.0 buitentegels aan tegen scherpe prijzen. Hiervoor kunt u vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Bij vragen kunt ook altijd even contact met ons opnemen. Bezig met een zakelijk project en hiervoor op zoek naar de Kronos Block 2.0 tegels? Dan kunt u contact met ons opnemen via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Enkele afbeeldingen