Kronos Wood Side

De Kronos Wood Side tegelserie is een keramisch parket, geschikt voor de vloer en wand. Deze keramische tegels met houtlook stralen de warme charme van natuurlijk hout uit. Dit komt onder meer doordat de houtlook tot in kleine details is overgenomen, wat een zeer realistische houtstructuur aan het oppervlak brengt. Kijk direct naar de afbeeldingen van deze serie, of lees hier meer over de Wood Side.

De Kronos Wood Side kopen tegen een zeer scherpe prijs of ook nog eens een bijpassend advies krijgen. Vraag dan voor de scherpste prijs een vrijblijvende offerte aan, of kom voor advies langs bij ons in de showroom.

Enkele afbeeldingen van de Wood Side collectie:

Wood Side Kauri


Wood Side Maples


Wood Side Nut


Wood Side Oak

Lees meer over Kronos Wood Side

Kronos Wood Side collectie

De houtnerven en noesten die kenmerkend zijn voor een houten vloer worden perfect op de toplaag van de keramische tegel geprint waardoor u een houten vloer krijgt, met de voordelen van keramiek. Geen krassen of deuken, maar een duurzaam product waar u vele jaren van kunt genieten. De tegelserie kan aangevuld worden met mozaïek voor een speels of chic effect.

De Wood Side collectie kan ook voor buitenruimtes worden toegepast, klik hier voor meer informatie over Wood Side buitentegels. 

Kronos Wood Side kleuren en afmetingen

Kronos Wood Side is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

De Wood Side is te verkrijgen in de kleuren:
– Wood Side Oak
– Wood Side Nut
– Wood Side Maple
– Wood Side Kauri

De Wood Side is te verkrijgen in de afmetingen:
15×75 cm, 15×90 cm, 20×120 cm, 26,5×180 cm, 80×180 cm, 60×60 cm

De Kronos Wood Side kopen?

Kronos tegels vindt tegen de scherpste prijs en het beste advies bij Regge Tegels & Vloeren.

Bent u geïnteresseerd in de Kronos Wood Side of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!