Kronos Wood Side

De Kronos Wood Side tegelserie is een keramisch parket, geschikt voor de vloer en wand. Deze keramische tegels met houtlook stralen de warme charme van natuurlijk hout uit. Dit komt onder meer doordat de houtlook tot in kleine details is overgenomen, wat een zeer realistische houtstructuur aan het oppervlak brengt.

De Kronos Wood Side kopen tegen een zeer scherpe prijs of ook nog eens een bijpassend advies krijgen. Vraag dan voor de scherpste prijs een vrijblijvende offerte aan, of kom voor advies langs bij ons in de showroom. Voor meer informatie en/of vragen kunt u ook altijd contact met ons opnemen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Kronos Wood Side collectie

De houtnerven en noesten die kenmerkend zijn voor een houten vloer worden perfect op de toplaag van de keramische tegel geprint waardoor u een houten vloer krijgt, met de voordelen van keramiek. Geen krassen of deuken, maar een duurzaam product waar u vele jaren van kunt genieten. De tegelserie kan aangevuld worden met mozaïek voor een speels of chic effect. De Kronos Wood Side collectie is als keramisch parket geschikt voor iedere ruimte. Zelfs voor buiten. Doordat de Kronos Wood Side een afwerking van 20 mm heeft.

Kronos Wood Side kleuren en afmetingen

Wood Side van Kronos Tegels is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

De Wood Side is te verkrijgen in de kleuren:

  • Wood Side Oak
  • Wood Side Nut

De Wood Side is te verkrijgen in de afmetingen:
15×75 cm, 15×90 cm, 20×120 cm, 26,5×180 cm, 80×180 cm, 60×60 cm

De Kronos Wood Side tegen een scherpe prijs bij Regge Tegels & Vloeren

Kronos tegels vindt tegen de scherpste prijs en het beste advies bij Regge Tegels & Vloeren. Dus ook voor de Kronos Wood Side collectie. Voor advies kunt u contact met ons opnemen of onze showroom bezoeken. Met een zakelijk project bezig en hiervoor op zoek naar deze collectie? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Afbeeldingen van de Wood Side collectie