Kronos Talco

De Kronos Talco is een serie keramische tegels met de uitstraling van talk. De uitstraling van talk geeft deze serie een pure, witte uitstraling. Deze talklook wordt weergegeven in meerdere vormen, zoals speciale mozaiek en decoratieve afwerkingen. Perfect om een moderne en bzijondere uitstraling aan iedere ruimte te geven!

Heeft u interesse in de Kronos Talco? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs van ons te ontvangen, of neem voor meer informatie contact met ons op.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Kronos Talco collectie

De Kronos Talco collectie geeft de zuiverheid van witheid en de zachtheid van talk weer in hoogwaardige keramische tegels. De helderheid van talk is het essentiele element van deze serie. De Kronos Talco wordt daarnaast gekenmerkt door de verschillende structuren in de collectie. Door de neutrale witte kleur van de Kronos Talco collectie kan deze tegel overal worden toegepast. Ook is de collectie hierdoor zeer goed te combineren met andere collecties van Kronos Tegels.

Kleuren en afmetingen

De Talco serie is te krijgen in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Wit (Talco)

Afmetingen:

120x120 cm, 120x240 cm.

Speciale afwerkingen:

Lines, Rhombi en Degrade, mozaiek

Meer informatie over de Kronos Talco collectie?

Wilt u meer informatie over de Kronos Talco? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen om advies van onze verkoopmedewerkers te krijgen. Of breng een bezoek aan onze showroom. Bent u bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van deze collectie