Kronos Blau Tech

Blau Tech van Kronos Ceramiche onderscheidt zich door zijn eenvoud en aandacht voor het detail: twee elegante en complementaire tinten met meerdere oppervlakteafwerkingen. De serie staat bekend om haar hoge kwaliteit en sprekende hardsteenlook met mooie kleurvariatie.

Wilt u graag meer informatie over de Blau Tech collectie van dit merk? Breng dan gerust een bezoek aan onze showroom in Enter of neem voor meer informatie contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Direct een scherpe prijs te weten komen is natuurlijk ook mogelijk. Hiervoor kunt u het beste een geheel vrijblijvende offerte aanvragen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De Blau Tech serie van Kronos

Betreed een wereld van verfijnde esthetiek en tijdloze elegantie met de Blau Tech serie van Kronos. Deze buitengewone tegelcollectie combineert moeiteloos modern design met duurzaamheid en functionaliteit, waardoor het een ideale keuze is voor zowel residentiële als commerciële ruimtes. Of het nu gaat om uw keuken, badkamer, woonkamer of commerciële ruimte: de Blau Tech tegels passen naadloos in elke omgeving. Deel veelzijdigheid van deze tegelserie maakt het gemakkelijk om uw ruimte te transformeren en een tijdloze sfeer te creëren.

Kleuren en afmetingen

Regge Tegels & Vloeren heeft de Kronos Blau Tech in de volgende kleuren en afmetingen in het assortiment.

Kleuren:

  • Blau Tech Donker

Afmetingen:

  • 80x80cm

Kronos Blau Tech tegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren heeft nog een voorraad van de Kronos Blau Tech en deze kunnen wij tegen een scherpe prijs aanbieden. Bent u benieuwd naar deze scherpe prijs? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom om de tegel met eigen ogen te bekijken. Onze verkoopadviseurs staan hier voor u klaar met advies en inspiratie. Wilt u liever eerst nog meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Mocht u met een zakelijk project bezig zijn, dan kunt u het beste via het zakelijk contactformulier contact opnemen.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van Kronos Blau Tech