Coem Tuffeau

De Coem Tuffeau is een keramische tegelcollectie, met de look van het natuurlijke leisteen. Dit natuurlijke leisteen wordt van oorsprong gewonnen in de vallei rondom de Franse rivier de Loire. Dit leisteen heeft een prachtige, natuurlijke rijkdom die tot uitdrukking komt door alle kenmerken die zijn waar te nemen in de textuur van de Coem Tuffeau.

Meer informatie over deze keramische leisteen tegels? Neem dan direct contact met ons op, of breng een bezoek aan onze showroom om advies te krijgen van onze verkoopmedewekers. Benieuwd naar een scherpe prijs? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Coem Tuffeau Collectie

De Coem Tuffeau collectie is een collectie waarbij de look van het leisteen uit de Loire vallei tot in klein detail is overgenomen in een keramische tegel. De keramische tegels bevatten alle details van het leisteen. Denk hierbij aan de kleurschakeringen en oneffenheden die de natuurlijke rijkdom aan leisteen geven. Dit leisteen is met de Coem Tuffeau verkrijgbaar in 3 kleurvariaties; Tuffeau Bianco, Dorato en Terra. De afmetingen waarin deze collectie verkrijgbaar is zijn 60x90 cm en 40x61 cm. Ook is er een zogenoemde Modulo mogelijkheid, waarbij de verschillende afmetingen van deze collectie door elkaar heen worden gelegd. Deze tegel heeft een dikte van 10 mm en is hiermee vooral geschikt voor vloerafwerkingen. Ga voor een keramische natuursteen vloertegel in alle ruimtes met de Coem Tuffeau.

Buitentoepassing ook mogelijk

Coem Tegels heeft voor de Coem Tuffeau ook een mogelijkheid voor buitenruimtes met een Gres X2 variant. Deze buitentegel heeft een dikte van 2 cm, ideaal voor het gebruik in buitenruimtes. Met de terrastegel van 2 cm kan de look van leisteen ook worden verkregen voor toepassing op bijvoorbeeld een terras, of bij u in de tuin. De Coem Tuffeau voor buiten is afgewerkt met een stroevere toplaag, waardoor er niet snel uitgegleden wordt wanneer de keramische tegels nat worden.

Kleuren en afmetingen

Deze tegelcollectie van Coem Tegels is verkrijgbaar in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Tuffeau Bianco
  • Tuffeau Dorato
  • Tuffeau Terra

Afmetingen:

60x90 cm (ook voor buiten), 40x61 cm.

Meer informatie over deze tegels?

Heeft u een vraag, of wilt u meer informatie over de mogelijkheden van de Coem Tuffeau? Dan bent u van harte welkom bij ons in de showroom voor advies van onze verkoopadviseurs of neem direct contact met ons op. Voor een prijsopgave kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Met een zakelijk project bezig? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen