Coem Loire

De Coem Loire is een collectie keramische tegels met een look van hardsteen. Deze steenlook heeft Coem Tegels weergegeven in warme tinten met een gevarieerd kleurenpalet. Met de Coem Loire collectie krijgt u een warme steenlook in iedere ruimtes, maar dan in de voordelen van hoogwaardig keramiek waardoor de tegels van een hoge kwaliteit zijn. Heeft u interesse in deze collectie keramische tegels, en wilt u een scherpe prijs weten? Vraag dan gerust een geheel vrijblijvende offerte aan. Neem voor meer informatie contact met ons op. Langskomen in onze showroom kan natuurlijk ook.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Coem Loire collectie

De uitstraling van de Coem Loire is gebaseerd op een natuurlijke steenlook. Met de Loire collectie is deze steenlook omgezet in warme tinten. Deze kleurvariaties bestaan uit de kleuren Avorio, Grigio, Taupe en Moka. Deze kleuren lopen van licht en donker en passen goed bij de steenlook. De Coem Loire tegels zijn te verkrijgen in 3 afmetingen voor binnen en 2 voor buiten. Door het gebruik van keramisch materiaal zal de Coem Loire nooit krassen of slijten, in tegenstelling tot het echte natuursteen.

Natuursteenlook voor iedere ruimte

Wanneer u op zoek bent naar een natuurgetrouwe steenlook, is de Loire een goede uitkomst. Door de steenlook in de vorm van hoogwaardig keramiek is de collectie in vele ruimtes bruikbaar. Denk hierbij aan ruimtes bij u thuis, maar ook voor commerciële doeleinden is de Coem Loire een geschikte uitkomst. De Loire collectie kan ook buiten toegepast worden, door de speciale 2 cm afwerking. Voor iedere ruimte waar een echte natuursteenlook wordt gezocht is de Coem Loire een uitkomst.

De kleuren en afmetingen van de Loire collectie

Deze collectie is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen

Kleuren:

  • Loire Avorio
  • Loire Grigio
  • Loire Taupe
  • Loire Moka

Afmetingen:
40,8×61,4 cm, 60,4×90,6 cm, 75×75 cm

De Coem Loire bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren adviseert graag bij het maken van de keus voor de Coem Loire, en voorziet u daarbij in een scherpe prijs door onze directe contacten met Coem Tegels. Wilt u meer informatie over deze collectie keramische natuursteenlook tegels? Neem dan contact met ons op, of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan voor een scherpe totaalprijs. Langskomen in onze showroom kan natuurlijk ook. Bent u een architect of designer? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Afbeeldingen van deze collectie