Coem Loire

De Coem Loire is een collectie keramische tegels met een steenlook. Deze steenlook heeft Coem Tegels weergegeven in warme tinten met een gevarieerd kleurenpalet. Met de Coem Loire collectie krijgt u een warme steenlook in iedere ruimtes, maar dan in de voordelen van hoogwaardig keramiek waardoor de tegels van een hoge kwaliteit zijn.

Heeft u interesse in de Loire collectie, en wilt u een scherpe prijs weten? Vraag dan gerust een geheel vrijblijvende offerte aan. Neem voor meer informatie contact met ons op, of kom langs bij ons in de showroom.

Afbeeldingen van deze collectie:

Coem Loire collectie

De uitstraling van de Coem Loire is gebaseerd op een natuurlijke steenlook. Met de Loire collectie is deze steenlook omgezet in warme tinten. Deze kleurvariaties bestaan uit de kleuren Avorio, Grigio, Taupe en Moka. Deze kleuren lopen van licht en donker en passen goed bij de steenlook. De Loire tegels zijn te verkrijgen in 3 afmetingen voor binnen en 2 voor buiten.

Loire toepassing

Wanneer u op zoek bent naar een natuurgetrouwe steenlook, is de Loire een goede uitkomst. Door de steenlook in de vorm van hoogwaardig keramiek is de collectie in vele ruimtes bruikbaar. Denk hierbij aan ruimtes bij u thuis, maar ook voor commerciële doeleinden is de Coem Loire een geschikte uitkomst. De Loire collectie kan ook buiten toegepast worden, door de speciale 2 cm afwerking.

De kleuren en afmetingen van de Loire collectie

Deze collectie is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen

Kleuren:
– Loire Avorio
– Loire Grigio
– Loire Taupe
– Loire Moka

Afmetingen:
40,8×61,4 cm, 60,4×90,6 cm, 75×75 cm

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over deze collectie keramische tegels? Neem dan contact met ons op, of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan.
Bent u een architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen