Coem Lignea

De Coem Lignea is een collectie keramische houtlook tegels. Voor de Coem Lignea is de inspiratie gehaald uit meerdere houtsoorten. De details van deze houtsoorten hebben fraaie, natuurlijke uitstraling. Deze details zijn daarom ook overgenomen in de Lignea. Zo wordt er met deze houtlook tegels wel een natuurlijke uitstraling van hout in huis gehaald, maar dan in de voordelen van het hoogwaardige keramiek van Coem Tegels.

Heeft u interesse in deze collectie keramische houtlook tegels? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan, of kom langs bij ons in de showroom om advies te krijgen van onze verkopers. Voor vragen kunt u ook contact met ons opnemen.

Afbeeldingen van de Lignea collectie

Coem Lignea collectie

De Coem Lignea collectie onderscheid zich door vier verschillende houtpatronen weer te geven binnen deze collectie. Deze patronen blijven uiterst trouw aan het oorspronkelijke, natuurlijke materiaal; De zachte nerf van eikenhout, de intense tinten van Amerikaans walnoot hout, de variabliteit van Larice hout en een warm patroon van Kastanje hout. Pas met deze verschillende mogelijkheden de Coem Lignea aan naar eigen wens, samen met afmetingen die dicht bij echte, houten planken blijven.

Lignea toepassen

De verfijnde en exclusieve look biedt een mogelijkheid om de combinatie te maken tussen kwaliteit en uitstraling. Deze collectie kan in vrijwel iedere ruimte worden toegepast en worden gecombineerd met andere collectie van Coem tegels. Combineer de Lignea collectie bijvoorbeeld met natuursteen of betoneffect om originele en unieke toepassingen te creëren.

De kleuren en afmetingen

Lignea kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Lignea Larice
– Lignea Rovere
– Lignea Castagno
– Lignea Noce Americano

Afmetingen:
25×150 cm

Meer informatie over de Lignea collectie?

Bent u op zoek naar meer informatie over de Lignea collectie? Neem dan gerust contact met ons op, of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Bent u een architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen