Coem Modica

Coem Modica is een collectie waarvoor de inspiratie is gehaald uit natuursteen afkomstig van het Italiaanse eiland Silicie. Het Modica natuursteen is kalksteen dat van nature een lichte kleur heeft met grijze tinten. De Coem Modica bootst de kleuren en textuur van dit natuursteen na, in de voordelen van keramiek. Interesse in de Coem Modica collectie? Vraag om een scherpe prijs van ons te ontvangen direct een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem contact met ons op voor meer informatie.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Coem Modica collectie

De Coem Modica collectie heeft de texturen en patronen van het Modica natuursteen overgenomen tot in klein detail, en verrijkt met enkele extra kleuren die het natuursteen eigenlijk niet heeft. Dit levert een zeer unieke collectie op. De Coem Modica collectie is verkrijgbaar in 4 kleuren en 7 afmetingen. Ook heeft Coem enkele Gres Wide afmetingen van 120x260 cm en 120x120 cm ontwikkeld, speciaal voor grotere oppervlakken.

Kleuren en afmetingen

Deze collectie is te verkrijgen in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Modica Bianco
  • Modica Beige
  • Modica Grigio Chiaro
  • Modica Grigio Scuro

Afmetingen:

75x149,7 cm, 75x75 cm, 60x90 cm, 30x90 cm, 20x90 cm.

120x260 cm, 120x120 cm (Gres Wide)

Meer informatie over de keramische tegels Coem Modica?

Op zoek naar meer informatie over de Coem Modica collectie? Dan staan wij bij Regge Tegels & Vloeren natuurlijk voor u klaar. Neem contact met ons op, of kom langs bij ons in de showroom. Bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Afbeeldingen van deze collectie