Coem Reverso

De Coem Reverso collectie is een een collectie keramische tegels, met de inspiratie op Travertino natuursteen. Travertino steen is een prachtige natuursteensoort en met de Reverso collectie verkrijgt u exact deze uitstraling maar dan in de voordelen van hoogwaardig keramiek. Heeft u interesse in de Coem Reverso? Wij bieden u graag een scherpe prijs aan, vraag voor een scherpe prijs direct een geheel vrijblijvende offerte aan. Wilt u meer informatie? Neem dan direct contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De Coem Reverso collectie

De Coem Reverso collectie geeft 4 verschillende kleuren van Travertino steen. In deze collectie zijn alle details opgenomen die Travertino steen kenmerken. De Reverso collectie heeft 7 afmetingen en daarnaast ook nog een Gres Wide mogelijkheid, om formaten van 120x240 en 120x120 te gebruiken. Uit deze collectie zijn de Coem Reverso Avorio en Grigio de populairste kleuren.

Toepassing van deze travertin look tegels

De Coem Reverso kan toegepast worden in ruimtes waar een natuurlijke, rustige uitstraling nodig is. Bijvoorbeeld uw badkamer of keuken kan worden verfraaid met de Coem Reverso collectie. De tegels uit de Coem Reverso collectie zijn te gebruiken als travertin vloertegels en travertin wandtegels. Creëer een keramische travertin look in alle ruimtes met de Reverso collectie.

Ook mogelijkheden voor buiten

De Coem Reverso heeft ook een 2 cm afwerking. Deze 2 cm afwerking is speciaal ontwikkeld voor buitenruimtes. Hierdoor is de travertinlook van deze collectie ook op uw terras of in uw tuin toe te passen. Wilt u meer informatie over de terrastegels uit deze collectie? Ook dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Kleuren en afmetingen

De Reverso is te vekrijgen in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Reverso Avorio
  • Reverso Beige
  • Reverso Grigio
  • Reverso Noce

Afmetingen:

7,3x30 cm, 30x30 cm, 30x60 cm, 45x45 cm, 60x60 cm, 45x90 cm, 60x120 cm

Gres Wide: 120x120 cm (Beige en Grigio), 120x240 cm (Beige en Grigio)

Coem Reverso kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Wilt u meer informatie over de Coem Reverso. Regge Tegels & Vloeren geeft u graag advies en meer informatie. Wilt u meer informatie of advies? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen of langskomen bij ons in de showroom. Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Afbeeldingen van deze collectie