Fondovalle Spaces

De inspiratie van Fondovalle Spaces is gehaald uit de bonte, natuurlijke leisteen platen van de producent Fondovalle Tegels. Met een opvallend oppervlak, versterkt door een extra technologische verbetering aan het oppervlak wordt de natuurlijke esthetiek tot in een puurste vorm weergegeven. Ook is er extra gelet op de kwaliteit, waardoor deze tegel zeer geschikt is om buitenruimtes een extra natuurlijk gevoel te geven.

Leisteen in de vorm van keramiek met de Fondovalle Spaces, een perfecte uitkomst. De scherpste prijs? Vraag dan meteen een geheel vrijblijvende offerte aan, of kom voor een goed advies eens langs bij ons in de showroom. Voor meer informatie kunt u ook altijd contact met ons opnemen.

Afbeeldingen van de Spaces collectie

Fondovalle Spaces collectie

De Fondovalle Spaces is een universele collectie voor zowel consumenten als bedrijven. Door de verschillende afwerkingen, van lichter tot donkerder, is er een ruime keuze. Deze collectie kan ideaal worden gecombineerd met bijvoorbeeld de collecties van Chalet en Dreams, wat leidt tot stijlvolle en originele designs!

Fondovalle Spaces toepassing

De natuurlijke uitstraling van de Spaces collectie is overal bruikbaar. Zowel voor de consument thuis, als voor bijvoorbeeld architecten die bezig zijn met grotere projecten.

De Spaces is verkrijgbaar in de kleuren en afmetingen

De Spaces collectie is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Spaces is te verkrijgen in de kleuren:
– Spaces Light
– Spaces Stone
– Spaces Board

Spaces is te verkrijgen in de afmetingen:
40×80 cm, 80×80 cm, 60×120 cm, 120×120 cm

Fondovalle Spaces kopen?

Deze leisteen look tegel tegen de scherpste prijs, dan is Regge Tegels & Vloeren de uitkomst.

Bent u geïnteresseerd in de Fondovalle Spaces of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen