Vloertegels Keuken

De juiste tegels voor de keuken kiezen kan erg lastig zijn. Zowel vloer- als wandtegels zijn namelijk belangrijke sfeerbepalers in huis. Ze kunnen de uiteindelijke uitstraling van een keuken dan ook maken of breken. Bij Regge Tegels & Vloeren maakt het niet uit naar wat voor soort vloertegel u op zoek bent, wij hebben namelijk diverse vloertegels voor de keuken in ons assortiment. U vindt hierdoor altijd iets wat past bij uw interieur en smaak!

Bent u benieuwd naar ons assortiment aan vloertegels keuken? Kom dan eens langs bij ons in de showroom en krijg hierbij advies op maat van onze verkoopmedewerkers. Wilt u meer informatie over vloertegels keuken? Neem dan meteen contact met ons op. Liever meteen een scherpe prijs ontvangen? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De perfecte tegel voor in de keuken

Vloertegels voor de keuken zijn tegels die speciaal ontworpen zijn voor gebruik op de vloer van de keuken. Deze tegels zijn vaak gemaakt van duurzame materialen zoals bijvoorbeeld keramiek en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, patronen en maten. Bij het kiezen van vloertegels voor de keuken is het belangrijk om rekening te houden met factoren zoals slijtvastheid, slipbestendigheid en onderhoudsgemak. Het is ook belangrijk om te overwegen hoe goed de tegels bestand zijn tegen vocht, vlekken en krassen aangezien de keuken een ruimtes is waar veel geknoeid en gekookt wordt.

Het gemak van keramische keuken vloertegels

Keramische vloertegels hebben verschillende voordelen die ze tot een goede keuze maken voor de keukenvloer. Zo zijn ze bijvoorbeeld duurzaam omdat ze bestand zijn tegen slijtage, krassen en vocht en hierdoor jaren mee kunnen gaan. Daarnaast zijn keramische vloertegels ook gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden wat ze onderhoudsvriendelijk maakt. En zeker ook niet onbelangrijk in de keuken: keramische vloertegels zijn hygiënisch, wat ze ideaal maakt voor gebruik in de keuken. Tevens zijn keramische tegels ideaal voor vloerverwarming want deze tegels geleiden de warmte goed.

Ons assortiment vloertegels voor de keuken

Regge Tegels & Vloeren biedt een breed assortiment aan keuken vloertegel in verschillende stijlen, formaten, kleuren en dessins. Zo hebben wij bijvoorbeeld vloertegels met een houtlook, natuursteenlook of betonlook maar ook vloertegels met patronen. En qua formaten hebben wij eigenlijk de meest denkbare afmetingen wel in ons assortiment. U bent van harte welkom om ons assortiment in onze showroom te komen bekijken.

Vloertegels voor in de keuken kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Op zoek naar een nieuwe vloer voor in de keuken? Kom dan inspiratie op doen bij ons in de showroom. Hier kunt u ons uitgebreide assortiment aan keuken vloertegels met eigen ogen bekijken en tegelijkertijd advies krijgen van onze verkoopmedewerkers. Wilt u juist meer informatie over de mogelijkheden van vloertegels in uw keuken? Neem dan contact met ons op. Wilt u liever meteen een scherpe prijs ontvangen voor uw keuken vloertegel? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan. Bent u architect, designer of bezig met een ander zakelijk project en bent u op zoek naar vloertegels die geschikt zijn voor het gebruik in de keuken? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van het assortiment