Woonhuis Losser

Project met keramisch parket en grootformaat keramische tegels.

Het project Woonhuis Losser

Bij dit riante woonhuis in Losser hebben wij het prachtige, natuurgetrouwe keramisch parket in de woonkamer mogen verzorgen. Het keramisch parket loopt tot aan de keuken, waar het vervolgens overloopt in een grootformaat keramische betonlook tegel. Heeft u interesse in de tegels van dit project? Wij hebben het keramisch parket van dit project bij ons in de showroom liggen. In een extra groot oppervlak. U bent van harte welkom deze in het echt te komen bekijken. En direct advies van onze verkoopmedewerkers te krijgen.

Meer informatie over dit project?

Wilt u graag meer informatie over de tegels die bij dit project gebruikt zijn? Neem dan gerust contact met ons op voor al uw vragen of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs te ontvangen. Liever de tegels met eigen ogen bekijken? Dat is uiteraard ook mogelijk, deze kunt u bij ons bekijken in de showroom waarbij wij u van bijpassend advies kunnen voorzien.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen