Woonhuis Wesepe

Prachtig project waar gebruik is gemaakt van sfeervol keramisch parket in visgraat gelegd. Dit populaire keramisch parket brengt een fraaie sfeer in iedere ruimte!

Het project Woonhuis Wesepe

Bij dit prachtige project is gebruik gemaakt van sfeervol keramisch parket in het formaat 20x120 cm dat in visgraat motief is gelegd. Dit populaire keramisch parket brengt de natuurlijke sfeer van echt hout in iedere ruimte! Het voordeel van keramisch parket is, is dat de vloer kleur, kras en slijtvast is en ook zeer onderhoudsvriendelijk. Door deze eigenschappen kunt u extra lang genieten van een prachtige, houtlook vloer zonder al te veel onderhoud.

Keramisch parket in visgraat

Bij dit project is gebruik gemaakt van de combinatie tussen natuurgetrouw keramisch parket en het levendige karakter van visgraat motief. Deze combinatie is een van de populairste vloerstijlen op dit moment! Lees hier meer over keramisch parket in visgraat.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit keramisch parket? Neem dan contact met ons op. Ook ligt dit visgraat keramisch parket in een extra groot oppervlak bij ons in de showroom, kom gerust eens langs en krijg direct advies van onze verkoopmedewerkers! Een scherpe prijs ontvangen voor dit keramisch parket? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan!

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen