Woonhuis Wesepe

Prachtig project waar gebruik is gemaakt van sfeervol keramisch parket in visgraat gelegd. Dit populaire keramisch parket brengt een fraaie sfeer in iedere ruimte!

Het project Woonhuis Wesepe

Bij dit prachtige project is gebruik gemaakt van sfeervol keramisch parket in het formaat 20x120 cm dat in visgraat motief is gelegd. Dit populaire keramisch parket brengt de natuurlijke sfeer van echt hout in iedere ruimte! Het voordeel van keramisch parket is, is dat de vloer kleur, kras en slijtvast is en ook zeer onderhoudsvriendelijk. Door deze eigenschappen kunt u extra lang genieten van een prachtige, houtlook vloer zonder al te veel onderhoud.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over dit keramisch parket? Neem dan gerust contact met ons op, of kom deze vloer eens in het echt bekijken bij ons in de showroom. Een scherpe prijs ontvangen voor dit keramisch parket? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan!

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen