Vloertegels Badkamer

Vloertegels badkamer zijn tegels die de basis van uw badkamer interieur vormen. Om de vloertegel voor uw badkamer te kunnen vinden biedt Regge Tegels & Vloeren een assortiment met ruime variatie. Deze ruimte variatie bestaat uit stijlen, kleuren en afmetingen. Om zo de badkamer vloer naar uw wens te kunnen realiseren!

U bent van harte welkom bij ons in de showroom om inspiratie en advies op te komen doen voor uw badkamer vloertegels. Wilt u direct een prijsopgave ontvangen voor een tegel uit ons assortiment? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De stijl van de badkamer vloer

De tegels voor de badkamer vloer zijn een belangrijk element binnen uw interieur. Want met deze vloertegels legt u de basis voor het interieur. Daarom is het van belang dat u vloertegels kiest die passen met de stijl van de badkamer die u wilt. Gaat u voor een landelijke, moderne of natuurlijke stijl? Voor alle stijlen vindt u bij Regge Tegels & Vloeren de badkamer vloer die past in het plaatje. Maar ook vloeren die garant staan voor een hoogwaardige kwaliteit! En natuurlijk kunt u de badkamer vloertegels laten aansluiten op de stijl van de andere ruimtes in uw huis. Zo willen wij de vloertegels badkamer aan kunnen bieden waar u jarenlang van kunt genieten!

Het assortiment aan badkamer vloertegels bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren heeft het assortiment aan vloertegels badkamer ingericht om aan alle wensen te kunnen voldoen. Dit hebben wij gedaan door verschillende looks in het assortiment te verwerken. Zoals een natuurlijk houtlook badkamer tegel of moderne betonlook vloertegel in de badkamer. Daarnaast zijn deze stijlen verkrijgbaar in vele kleurvariaties. Zoals zwarte, witte, antraciete of grijze vloertegels. Verder zijn er vele formaten verkrijgbaar. Formaten aan badkamer vloertegels van 60x60 cm of 80x80 cm zijn populair. Maar steeds vaker zien wij grote vloertegels gebruikt worden in de badkamer. Bijvoorbeeld formaten aan vloertegels van 100x100 cm of 120x120 cm worden steeds populairder. Ook zijn de badkamer vloertegels uit ons assortiment afgewerkt met een goede antislip laag. Zodat u niet uitglijdt in de douche wanneer de vloer nat is. In ons assortiment vindt u ook nog prachtige badkamer wandtegels die te combineren zijn met de badkamer vloer.

De voordelen van een keramische vloertegel badkamer

Alle vloertegels in het assortiment van Regge Tegels & Vloeren zijn keramische vloertegels. Wat zijn de voordelen van een keramische vloertegel in de badkamer? Keramische tegels zijn gebakken tegels. Door het proces van bakken krijgen de keramische tegels dichte poriën. Met dichte poriën hebben de tegels als kenmerken dat ze kleur, kras en slijtvast zijn. En daarnaast vochtbestendig en onderhoudsarm. Deze kenmerken zijn de perfecte eigenschappen voor de vloertegels van uw badkamer.

Houtlook vloertegels badkamer zijn opkomend

Houtlook vloertegels in de badkamer zijn opkomend in gebruik. Houtlook tegels staan bekend om de landelijke en natuurlijke charme. En geven deze kenmerken ook aan de sfeer in de badkamer. Door de voordelen van keramische houtlook vloertegels kunnen deze ook gebruikt worden als vloertegels badkamer. Ook kan een houtlook vloertegel op verschillende manieren verwerkt worden in de badkamer. Kies bijvoorbeeld voor het levendige motief van visgraat vloertegels badkamer. Een houtlook vloertegel voor deze ruimte staat ook wel bekend als keramisch parket voor in de badkamer.

Het onderhoud van een keramische vloertegel in de badkamer

Hoe moet u de badkamer vloertegels onderhouden? Wanneer u kiest voor een tegel van Regge Tegels & Vloeren, dan kiest u voor het gemak van een keramische vloertegel. Keramische vloertegels voor in de badkamer zijn gemakkelijk in onderhoud. Veel meer dan af en toe dweilen met een sopje is dan ook niet nodig om de keramische vloertegels in de badkamer te onderhouden!

Uw vloertegels badkamer bij Regge Tegels & Vloeren kopen tegen een scherpe prijs

Bent u benieuwd wat een badkamer vloertegel kost? Dan kunt u bij Regge Tegels & Vloeren een vrijblijvende offerte aanvragen. Op basis van de situatie geven wij u een prijsopgave op maat. Wilt u direct meer informatie over de mogelijkheden van badkamer vloeren? Neem dan contact met ons op, of breng een bezoek aan onze showroom. Voor een zakelijk project op zoek naar tegels voor badkamers? Dan kunt u contact met ons opnemen via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van ons assortiment