Visgraat Vloertegels

Een vloer creëeren die leeft? Denk dan eens na over visgraat vloertegels. Dit zijn houtlook vloertegels van keramiek die in het motief van visgraat worden gelegd. Een visgraat vloer geeft dynamiek aan de vloertegels door dit legmotief. Visgraat vloertegels passen dan ook helemaal in de interieurtrends van tegenwoordig.

Regge Tegels & Vloeren heeft verschillende visgraat vloertegels in het assortiment. Bent u benieuwd naar ons assortiment? Kom dan eens langs bij ons in de showroom. Hier adviseren onze verkoopmedewerkers u graag. Benieuwd naar een scherpe prijs voor een visgraat vloertegel? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte bij ons aan.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Een houtlook visgraat vloertegel voor een dynamisch karakter

Waar komt de populariteit van een visgraat vloer de laatste jaren vandaan? Dit komt door twee elementen die prachtig gecombineerd worden. Het eerste element is de houtlook vloertegel. Houtlook vloertegels worden eigenlijk altijd gebruikt voor het visgraat motief. Houtlook vloertegels zorgen voor de natuurlijke charme van echt hout. Echter hebben deze vloertegels de praktische voordelen van keramiek. Het tweede element is het visgraat motief. Dit is het legmotief van de houtlook vloertegels. Door het legmotief wordt het eindproduct verwezenlijkt. De visgraat vloertegels die samen met de natuurlijke charme een speelse dynamiek aan iedere ruimte kunnen geven. Een houtlook visgraat vloertegel staat ook wel bekend als keramisch parket in visgraat.

Het formaat van een visgraat tegelvloer

Er is niet één vast formaat dat gebruikt wordt voor een visgraat tegelvloer. Het meest populaire formaat is een tegel van 20x120 cm. Dit formaat past het best bij het visgraat motief. Kleinere formaten kunnen natuurlijk ook. Dit zijn visgraat tegels van bijvoorbeeld 15x90 cm. Hoe kleiner het formaat dat gekozen wordt, des te meer voeg er nodig is. Dit laat een visgraat tegelvloer wat drukker op het oog vallen. Veel groter dan 20x120 cm is een visgraat tegelvloer vaak niet. Formaten van 30x120 cm of 40x120 cm worden gezien als het maximum om een mooi resultaat te verkrijgen. Bij Regge Tegels & Vloeren zijn er alle mogelijkheden qua formaten voor de visgraat vloertegels verkrijgbaar.

Keramische vloertegels visgraat

Het voordeel van een vloertegel bij Regge Tegels & Vloeren is dat deze vloertegels het gemak van keramiek hebben. Keramische vloertegels in visgraat motief hebben kwalitatieve voordelen ten op zichte van echt hout, parket, laminaat of PVC vloeren. Een keramische tegel is namelijk kleur, kras en slijtvast. Daarnaast zijn keramische vloertegels ook vochtbestendig en onderhoudsarm. Deze kwaliteiten van de vloer zijn perfect voor een visgraat vloertegels waar u extra lang van wilt genieten. Ook is een keramische vloertegel in visgraat motief bruikbaar voor iedere ruimte!

Het leggen van een visgraat vloertegel

Het visgraat motief van een vloer wordt gecreëerd door het leggen. De vloertegels worden gelegd in het visgraat motief. Het zijn deze geen speciale tegels. Maar de manier van verwerken waardoor een visgraat motief op de vloer wordt verkregen. Het leggen van visgraat vloertegels is een werk dat zeer precies moet worden uitgevoerd om het gewenste resultaat te krijgen. Wij raden dan ook om het leggen van een visgraat vloertegel door een professional zoals een tegelzetter te laten doen. Bij Regge Tegels & Vloeren kunt uw visgraat vloer kopen inclusief het leggen met ons totaalconcept.

Het totaalconcept van Regge Tegels & Vloeren

Een visgraat vloer wilt u natuurlijk ook laten leggen. Het laten leggen van een visgraat vloertegel moet zeer precies gebeuren. Daarom is het ook aan te raden om het leggen van een vloer door een specialist of professional te laten gebeuren. Hiervoor kunt u ook het leggen van de vloer laten verzorgen door Regge Tegels & Vloeren. Hiervoor staan wij in contact met een groep ervaren tegelzetters. Zo nemen wij u graag alle zorgen uit handen. Bent u benieuwd naar een prijs voor een visgraat vloertegel inclusief het leggen? Dan kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen.

Alle ruimtes mogelijk

Het assortiment van Regge Tegels & Vloeren bestaat uit keramische visgraat vloertegels. Deze vloertegels van keramiek hebben kwalitatieve voordelen. Zo als de reedsbenoemde kras- en slijtvastheid. Daarnaast is het voordeel dat een keramisch vloertegel visgraat in alle ruimtes gebruikt kan worden. Ga daarom met deze tegels voor een visgraat vloertegel in de badkamer of keuken. Ook in deze ruimtes kan de charme van houtlook gebruikt worden.

Uw visgraat vloertegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren

De keus aan vloertegels voor een visgraat vloer met een houtlook is ruim. Deze keuze is uitgebreid qua formaten, kleuren en houtlooks. Zo vindt u in ons assortiment de houtlook visgraat vloertegel die past bij uw wens en smaak. Ons assortiment is te bezichtigen in de showroom. Hier bent u van harte welkom! Bent u benieuwd naar een scherpe prijs voor een visgraat vloertegel? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan. Met een zakelijk project bezig? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van ons assortiment