Grespania Moma

De Grespania Moma is een serie betonlook keramische tegels van Grespania tegels. De collectie heeft een strakke en moderne betonlook. Deze betonlook is in allerlei sferen toe te passen. Laat de basis van uw interieur een stoer karakter hebben door de Grespania Moma op vloer of wand te gebruiken. Interesse in de Grespania Moma betonlook tegels? Vraag dan om een scherpe prijs te ontvangen een geheel vrijblijvende offerte aan. Meer informatie of advies? Neem dan direct contact met ons op. Langskomen bij ons in de showroom kan natuurlijk ook.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De Grespania Moma collectie

De Grespania Moma is een collectie keramische vloer- en wandtegels die ontwikkeld is voor hedendaagse interieurs. Hier kan deze collectie met strakke uitstraling van betonlook dan ook goed de basis voor leggen. Met een betonlook in meerdere kleuren en formaten kan een moderne sfeer naar eigen wens worden ingericht. Er zijn 3 kleuren verkrijgbaar in de Moma collectie. Dit zijn de kleuren Antracite, Gris, Sienna en Arena. Dit zijn donkere kleuren en lichtere kleuren. Om aan te passen naar uw wens. De 5 afmetingen lopen van grotere tot kleinere formaten. Ook zodat het formaat van de Moma Grespania tegels naar gebruik aangepast kunnen worden. Ook bent u met deze tegels verzekerd van de kwaliteit die u mag verwachten van een tegel van Grespania Tegels!

De Grespania Moma Arena als populairste kleur

De populairste kleur uit de Moma Grespania collectie is de Grespania Moma Arena. De Moma Arena Grespania heeft een strakke, grijze kleur. Deze grijze kleur past goed bij de betonlook van de Moma serie. Met de Grespania Moma Arena wordt het moderne gevoel van betonlook tegels extra versterkt! Daarnaast is de Moma Arena ook als extra groot formaat te krijgen met de Grespania Coverlam Moma Arena.

Ook Coverlam mogelijkheden

De Grespania Moma kan ook in de grotere formaten van de Grespania Coverlam tegels verkregen worden verkregen. Deze grote formaten van bijvoorbeeld 100x100 cm of 100x300 komen de betonlook van de Moma collectie zeer ten goede. Gebruik de Grespania Moma Coverlam tegels op de vloer of wand. Een populaire kleur uit de Moma collectie om in XXL formaat te krijgen is de Grespania Coverlam Moma Gris. Ga voor XL betonlook op de vloer of wand met de Grespania Coverlam Moma tegels!

Kleuren en afmetingen

De Grespania Moma tegels zijn te verkrijgen in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Moma Arena
  • Moma Antracita
  • Moma Gris
  • Moma Siena

Afmetingen:

30x60 cm, 60x60 cm, 80x80 cm, 60x120 cm, 120x120 cm.

De Grespania Moma kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Bij Regge Tegels & Vloeren geven wij u graag advies over de Grespania Moma betonlook tegels. Voor dit advies en meer informatie kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Of breng een bezoek aan de showroom, waar onze verkoopmedewerkers graag voor u klaar staan. Met een zakelijk project bezig en hiervoor op zoek naar de Grespania Moma tegels? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier. Voor alle projecten met deze tegels staat Regge Tegels & Vloeren graag voor u klaar met advies.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Enkele afbeeldingen van de Moma tegels