Flaviker Backstage

De Flaviker Backstage is een tegelserie van Flaviker Tegels met een betonlook uitstraling. De Flaviker Backstage tegels zijn geïnspireerd door verweerde terracotta tegels met de tinten van beton. De Flaviker Backstage brengt u in een wereld die normaal gesproken alleen zichtbaar is in de “backstage” ruimtes van de industriële architectuur. De verweerde en stoere uitstraling van deze keramische tegelserie is het stralende middelpunt van elke ruimte.

De Backstage is een populaire keramische tegelserie. Op zoek naar een scherpe prijs voor deze serie? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan of kom voor advies eens langs bij ons in de showroom. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Flaviker Backstage collectie

De diverse formaten van de Flaviker Backstage bieden de mogelijkheid om de sfeer te creëren die het beste bij u past. De onconventionele kleuren van de betonlook tegels versterken het ruimtelijke gevoel, bovendien zijn er speciale decoratieve tegels en mozaïek verkrijgbaar waarmee u geheel uw eigen persoonlijke stijl kunt creëren. De kleuren van deze collectie hebben allemaal een grijstint, die het industriële karakter van de Flaviker Backstage versterken. De populairste kleuren uit deze collectie zijn de Flaviker Backstage Graphite en Tan.

Hedendaagse interieurs met de Backstage collectie

De Flaviker Backstage collectie is helemaal van deze tijd! De strakke betonlook is populair onder de huidige trends. Door de neutrale grijstinten van de Flaviker Backstage collectie kan deze keramische tegel vrijwel in iedere ruimte gebruikt worden. Gebruik de Flaviker Backstage in ruimtes die een strakke, urbane en industriële uitstraling nodig hebben. Deze tegel bepaalt niet het karakter van een ruimte. maar volmaakt de sfeer juist! Voor zowel commerciele als particuliere projecten is deze betonlook serie te gebruiken. Ga met deze collectie bijvoorbeeld eens voor een stoere betonlook vloertegel in de badkamer.

Ook mogelijkheden voor tuin en terras

De Flaviker Backstage heeft ook een speciale afwerking voor buiten. Deze afwerking voor buiten heeft een dikte van 20 mm. Hiermee kan de strakke, betonlook van de Backstage ook gebruikt worden voor bijvoorbeeld het terras of uw nieuwe tuin. Ga met de betonlook terrastegels uit deze collectie voor een moderne look en feel in alle tuinen. Meer informatie over deze mogelijkheid? Breng dan eens een bezoek aan onze showtuin. Of neem voor meer informatie contact met ons op.

Backstage kleuren en afmetingen

De Backstage collectie is te verkrijgen in de kleuren en afmetingen die hieronder vermeld staan.

Kleuren:

  • Backstage Spicy
  • Backstage Bisque
  • Backstage Tan
  • Backstage Ash
  • Backstage Graphite

Afmetingen:
60×60 cm, 40×80 cm, 80×80 cm, 30×120 cm, 60×120 cm

Voor de scherpste prijs voor de Flaviker Backstage kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Flaviker tegels. Hierdoor kunnen wij u voorzien in een scherpe prijs samen met advies op maat. Dus ook voor de Flaviker Backstage collectie! Bent u geïnteresseerd in deze collectie of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Natuurlijk bent u hiervoor ook van harte welkom bij ons in de showroom. Bent u architect of designer? Of met een zakelijk project bezig? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het zakelijk contactformulier in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van deze collectie: