Flaviker Backstage

De Flaviker Backstage is een geheel nieuwe tegelserie van Flaviker Tegels. De Flaviker Backstage tegels zijn geïnspireerd door verweerde terracotta tegels met de tinten van beton. De Flaviker Backstage brengt u in een wereld die normaal gesproken alleen zichtbaar is in de “backstage” ruimtes van de industriële architectuur. De verweerde en stoere uitstraling van deze keramische tegelserie is het stralende middelpunt van elke ruimte.

De Backstage is een populaire keramische tegelserie. Op zoek naar een scherpe prijs voor deze serie? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan of kom voor advies eens langs bij ons in de showroom. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen.

Enkele afbeeldingen van deze collectie:

Flaviker Backstage collectie

De diverse formaten van de Flaviker Backstage bieden de mogelijkheid om de sfeer te creëren die het beste bij u past. De onconventionele kleuren van de tegels versterken het ruimtelijke gevoel, bovendien zijn er speciale decoratieve tegels en mozaïek verkrijgbaar waarmee u geheel uw eigen persoonlijke stijl kunt creëren. De kleuren van deze collectie hebben allemaal een grijstint, die het industriële karakter van deze collectie versterken.

Flaviker Backstage toepassing

De Flaviker Backstage collectie is helemaal van deze tijd! De strakke betonlook is populair onder de huidige trends. Door de neutrale grijstinten van de Backstage collectie kan deze keramische tegel vrijwel in iedere ruimte gebruikt worden. Gebruik de Backstage in ruimtes die een strakke, urbane en industriële uitstraling nodig hebben. Deze tegel bepaalt niet het karakter van een ruimte. maar volmaakt het karakter juist!

Backstage buitentegel

De Flaviker Backstage heeft ook een speciale afwerking voor buiten. Hiermee kan de strakke, betonlook van de Backstage ook gebruikt worden voor bijvoorbeeld het terras. Bekijk ook eens de pagina van de Flaviker Backstage buitentegel.

Backstage kleuren en afmetingen

De Backstage is te verkrijgen in de kleuren:
– Backstage Spicy
– Backstage Bisque
– Backstage Tan
– Backstage Ash
– Backstage Graphite

De Backstage is te verkrijgen in de afmetingen:
60×60 cm, 40×80 cm, 80×80 cm, 30×120 cm, 60×120 cm

Flaviker Backstage kopen?

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Flaviker tegels. Hierdoor kunnen wij u voorzien in een scherpe prijs samen met advies op maat. Dus ook voor de Backstage!

Bent u geïnteresseerd in de Backstage of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen