Raamdecoratie.com Enter

Het nieuwbouwpand van Raamdecoratie.com ingericht met diverse soorten vloer- en wandafwerkingen.

Het project Raamdecoratie.com Enter

Raamdecoratie.com, gigant in allerlei soorten raambekleding voor binnenshuis, is vorig jaar verhuisd naar een prachtig en modern nieuwbouwpand aan De Bleek in Enter. Wij kregen de eer om het pand zowel binnen als buiten in te richten met diverse soorten wand- en vloerafwerkingen zoals keramische tegels, PVC en decortegels.

PVC: ook geschikt voor commerciële ruimtes

Op de vloeren door het gehele pand ligt een prachtige, warme kleur PVC-vloer in visgraat motief. PVC is uiterst geschikt voor druk belopen ruimtes, wat zeker het geval is in het inspiratiecentrum van Raamdecoratie.com. Een perfecte match dus! PVC is namelijk supersterk en heeft een hoge slijtvastheid. U bent hiermee dan ook verzekerd van een lange levensduur van uw PVC.

Meer informatie over de gebruikte producten bij dit project?

Wilt u meer informatie over de tegels of het PVC die bij dit project gebruikt zijn? Kom gerust eens langs in onze showroom. Wij vertellen u dat namelijk graag. En op deze manier kunt u de producten ook meteen met eigen ogen zien. Uiteraard kunt u ook gewoon contact met ons opnemen als u dat liever heeft. Direct een prijs weten? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen