Woonhuis Rhenen

Bij dit woonhuis in Rhenen hebben wij in opdracht van Schindler Interieur Architecten een woonhuis mogen voorzien van keramische wand- en vloertegels.

Project Woonhuis Rhenen

Bij dit woonhuis in Rhenen hebben wij in opdracht van Schindler Interieur Architecten een woonhuis mogen voorzien van keramische wand- en vloertegels. Wilt u meer informatie over de tegels die hier zijn gebruikt? Neem dan gerust contact met ons op, of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan om een totaalprijs te ontvangen.

In de woonkamer, keuken en hal hebben wij keramische natuursteenlook tegels mogen verzorgen. Deze natuursteenlook tegels hebben alle kenmerken van echt natuursteen, maar dan in de voordelen van keramiek. Dit brengt een rustige sfeer met zich mee voor de hele benedenverdieping.

In het toilet en de badkamer is gekozen voor keramisch, glanzend marmer met een donkere kleur. Dit is toegepast op zowel vloer als wand. Het keramische marmer geeft het toilet en de badkamer een elegante uitstraling.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen