Grespania Capitolio

De Grespania Capitolio collectie is een collectie keramische tegels die een eerbetoon vormt aan het fraaie karatker van travertijn marmer. De Grespania Capitolio collectie brengt de esthetiek van travertijn marmer ook naar uw project, maar dan samen met de voordelen van hoogwaardig, Spaans keramiek. Bij Regge Tegels & Vloeren voorzien wij u graag in meer informatie over deze collectie. Neem voor meer informatie gerust eens contact met ons op. Benieuwd naar een prijsopgave? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De Grespania Capitolio serie

De Grespania Capitolio serie wordt gekenmerkt door een natuurlijke afwerking en een delicaat bas-reliëf dat is geïnspireerd op het karakteristieke oppervlak van travertijn. Dit reliëf, gecombineerd met het ontwerp van elke tegel, creëert een levendige textuur die de serie een organische en natuurlijke uitstraling geeft. Wat de Grespania Capitolio serie echt onderscheidt, is de combinatie van twee grafische ontwerpen: Vein en Cross. Deze grafische variatie weerspiegelt de natuurlijke sneden van travertijn marmer, waardoor er eindeloze mogelijkheden ontstaan voor het creëren van unieke en dynamische ontwerpen. De Grespania Capitolio tegels zijn verkrijgbaar in drie tijdloze kleuren - bone, white en pearll - die elk een eigen karakter en uitstraling toevoegen aan de ruimte. Daarnaast biedt de Capitolio-serie vier verschillende formaten, waaronder 60x120 cm, 60x60 cm, 30x60 cm en 10x30 cm, waardoor er veelzijdige ontwerpmogelijkheden zijn voor diverse toepassingen.

Kleuren en afmetingen

De Grespania Capitolio collectie is verkrijgbaar in onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Capitolio Perla
  • Capitolio Blanco
  • Capitolio Bone

Alle kleuren zijn verkrijgbaar met een Cross of Vein afwerking

Afmetingen:

60x120 cm, 60x60 cm, 30x60 cm.

De Grespania Capitolio bij Regge Tegels & Vloeren

Bij Regge Tegels & Vloeren kunt u terecht voor het kopen van Grespania Capitolio tegels. Als erkende leverancier van hoogwaardige keramische tegels biedt Regge Tegels & Vloeren een uitgebreid assortiment van Grespania-producten, waaronder de Gresoabua Capitolio serie. Met deskundig advies en een breed scala aan opties, kunt u bij Regge Tegels & Vloeren de perfecte tegels vinden om uw ruimte te transformeren met de tijdloze elegantie van de Capitolio serie. U bent van harte welkom bij ons in de showroom voor meer informatie over de mogelijkheden.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Afbeeldingen van deze collectie