Savoia tegels

Savoia Italia bestaat reeds sinds 1976. Savoia tegels biedt optimale oplossingen in termen van kwaliteit, prijs en techniek biedt. Er zijn meer dan 100 collecties die voldoen aan de behoeften van elke architect: muur- en vloertegels in een breed scala aan kleuren, formaten en soorten oppervlakken, evenals decors en speciale elementen. Bekijk direct afbeeldingen van enkele collecties van Savoia tegels, of lees hier meer over Savoia.

Regge Tegels & Vloeren heeft directe contacten met de fabriek van Savoia, waardoor wij ook de collecties kunnen aanbieden tegen de scherpste prijs samen met een goed en bijpassend advies. Vraag voor de scherpste prijs meteen een vrijblijvende offerte aan, of kom gerust eens langs bij ons in de showroom. Bent u architect, designer of bezig met een groter project? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers via dit contactformulier. Zoekt u een specifieke serie van Savoia? Neem dan contact met ons op.

Afbeeldingen van enkele Savoia collecties:


Savoia Cementi Flint


Savoia Sintra


Savoia Loft


Savoia Memory


Savoia Amazzonia

Lees meer over Savoia tegels

Savoia Italia

Savoia Italia heeft een assortiment aan keramische tegels waar voor iedere consument een keus tussen zit. Door constant de wens van de markt in de gaten te houden, weet Savoia moderne en hedendaagse series te creëren. Maar door ook waarde te hechten aan het verleden heeft Savoia ook collecties met een eigentijdse look die altijd mee kan. Kortom; Savoia produceert voor iedereen!

Savoia tegels kopen?

Regge Tegels & Vloeren kan alle collecties van Savoia aanbieden tegen de scherpste prijs. Vraag voor deze scherpste prijs direct een vrijblijvende offerte aan, of neem contact met ons op voor meer informatie. U kunt natuurlijk ook gerust langskomen bij ons in de showroom. Architect of designer? Neem dan contact met een van onze accountmanagers op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!