Moduleo PVC

Moduleo PVC combineert de authentieke schoonheid van natuurlijke producten met de robuuste duurzaamheid van innovatieve vinyl-technologie. Het PVC assortiment van Moduleo bestaat uit vier verschillende productassortimenten; Moods, Impress, Select en Transform, hiermee biedt Moduleo afwerkingen met mooi hout-en steeneffect zoals eik, wengé, teak, den, esdoorn, iep, beton, leisteen, blauw steen en graniet.

Regge Tegels & Vloeren kan Moduleo PVC aanbieden tegen een scherpe prijs samen met advies op maat. Vraag nu direct een vrijblijvende offerte aan voor een scherpe prijs, of kom eens langs bij ons in de showroom voor advies en inspiratie van onze verkopers. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Moduleo assortiment afbeeldingen

Moduleo PVC bij Regge Tegels & Vloeren

De Select-producten zijn ideaal voor residentieel gebruik, terwijl Transform met zijn slijtvaste toplaag zowel geschikt is voor residentieel als commercieel gebruik. Het Select-assortiment heeft een garantie van 15 jaar, op Transform staat een garantie van 20 jaar. Impress is de nieuwste collectie die zowel geschikt is voor residentieel als commercieel gebruik. Het assortiment biedt alle voordelen van Select en Transform, maar het beschikt over een fantastische textuur via reliëfdruk waarbij de groeven en knopen te zien en te voelen zijn, net als bij echt hout. Ook de Impress en de Parquaetry zijn onderdeel van het assortiment. Ook dit zijn prachtige, hoogwaardige PVC vloeren.

Waarom kiezen voor Moduleo PVC?

Alle luxe vinylvloeren van Moduleo® zijn:

  • Waterbestendig
  • Kras- en vlekbestendig
  • Geluids- en warmte-absorberend
  • Slipvast met R10 rating
  • Gemakkelijk schoon te maken

Alle luxueuze vinylvloeren van Moduleo beschikken over een unieke Protectonite PU-slijtlaag die de vloer beschermt tegen vlekken en vuil. Het Transform-assortiment heeft de dikste slijtlaag, waardoor deze producten ideaal zijn voor ruimtes met veel passage. Impress heeft een unieke textuur via reliëfdruk die echt leven brengt in de vloer.

Moduleo PVC kopen?

Wilt u meer informatie over PVC vloeren of wilt u weten tegen welke scherpe prijs wij Moduleo PVC aan kunnen bieden? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op via het contactformulier. Bellen of mailen kan natuurlijk ook! Wilt u liever onder het genot van een kop koffie of thee ons assortiment bekijken? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Enter. Wij voorzien u graag van een eerlijk en persoonlijk advies!

Bent u architect of designer? Neem dan contact met één van onze accountmanagers op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen