Moduleo PVC

Moduleo PVC combineert de authentieke schoonheid van natuurlijke producten met de robuuste duurzaamheid van innovatieve vinyl-technologie. Het PVC assortiment van Moduleo bestaat uit vier verschillende productassortimenten; Moods, Impress, Select en Transform, hiermee biedt Moduleo afwerkingen met mooi hout-en steeneffect zoals eik, wengé, teak, den, esdoorn, iep, beton, leisteen, blauw steen en graniet.

Regge Tegels & Vloeren kan Moduleo PVC aanbieden tegen een scherpe prijs samen met advies op maat. Vraag nu direct een vrijblijvende offerte aan voor een scherpe prijs, of kom eens langs bij ons in de showroom voor advies en inspiratie van onze verkopers. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Moduleo assortiment afbeeldingen

Moduleo; Luxe PVC Vloeren voor iedere ruimte

Moduleo is een Belgische producent van luxe pvc vloeren. Dit doet het bedrijf door zich te onderscheiden in vloeroplossingen die unieke designs bevatten, gecombineerd met comfort, kwalitatief sterke prestaties en makkelijk onderhoud. Moduleo wil voortdurend voorop lopen op het gebied van techniek en innovatie en doet dit door bijvoorbeeld het volledige ontwerpproces, productieproces en de logistiek in eigen handen te houden. Hierdoor heeft Moduleo een ruim assortiment aan vloerafwerkingen op de markt gezet die voor iedere ruimte en wens een mogelijkheid bevat.

Een Moduleo PVC Vloer

De Moduleo PVC series staan bekend om de combinatie van hoogwaardige kwaliteit en prachtige designs. De kwaliteit van deze PVC vloeren wordt terug gezien in de sterke prestaties met kras- en slijtweerstand. De prachtige designs worden verkregen door natuurgetrouwe houtstructuren en levensechte tegellooks die bijna niet te onderscheiden zijn van de natuurlijke materialen. Naast deze eigenschappen zijn de PVC vloeren ook gewoon comfortabel, dus iedere vloer zal heerlijk aan de voeten voelen in bijvoorbeeld de slaapkamer. Oftewel met een Moduleo PVC vloer bent u verzekerd van kwaliteit, design en comfort!

Waarom kiezen voor Moduleo PVC?

Alle luxe vinylvloeren van Moduleo® zijn:

  • Waterbestendig
  • Kras- en vlekbestendig
  • Geluids- en warmte-absorberend
  • Slipvast met R10 rating
  • Gemakkelijk schoon te maken

Alle luxueuze vinylvloeren van Moduleo beschikken over een unieke Protectonite PU-slijtlaag die de vloer beschermt tegen vlekken en vuil. Het Transform-assortiment heeft de dikste slijtlaag, waardoor deze producten ideaal zijn voor ruimtes met veel passage. Impress heeft een unieke textuur via reliëfdruk die echt leven brengt in de vloer.

Uw Moduleo PVC bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren is een dealer van Moduleo PVC vloeren in Nederland en kan u daarom voorzien in een scherpe prijs samen met advies van onze verkoopmedewerkers. Vraag voor deze scherpe prijs geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op via het contactformulier. Bellen of mailen kan natuurlijk ook! Wilt u liever onder het genot van een kop koffie of thee ons assortiment bekijken? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Enter. Wij voorzien u graag van een eerlijk en persoonlijk advies!

Bent u architect of designer? Neem dan contact met één van onze accountmanagers op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen