Moduleo Parquetry

Met het Moduleo Parquetry is een collectie visgraat PVC op de markt gebracht door Moduleo PVC. Met de Parquetry wordt een stijlvolle doch klassieke PVC vloer in huis gehaald. Deze vloer geeft deze sfeer aan iedere ruimte en brengt nog meer leven in de ruimte door het visgraat legpatroon. De houtlook is tot in de kleinste details overgenomen, waardoor deze prachtige uitstraling in huis te halen is, maar wel met alle praktische voordelen van PVC.

Regge Tegels & Vloeren kan de Moduleo Parquetry aanbieden tegen de scherpste prijs. Vraag meteen een geheel vrijblijvende offerte aan om deze scherpe prijs van ons te ontvangen, of kom langs bij ons in de showroom om inspiratie op te doen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Moduleo Parquetry Visgraat PVC

Visgraat PVC is steeds populairder aan het worden, vanwege het levendige patroon. Voor deze toenemende vraag heeft Moduleo de Moduleo Parquetry serie op de markt gebracht. Deze PVC serie met visgraatpatronen is verkrijgbaar in elf kleuren die vekrijgbaar zijn in het formaat van 63,2x15,8 cm. Om uw houtlook PVC vloer een levendige touche te geven is het Moduleo Parquetry Visgraat PVC de perfecte oplossing, ook vanwege de kwaliteit van Moduleo PVC Vloeren. Hierdoor is de Moduleo Parquetry PVC Voer van hoge kwaliteit met een strke oplaag waar u jarenlang van kunt genieten.

Moduleo Parquetry PVC bij Regge Tegels & Vloeren

Het realistische PVC kan in vele ruimtes worden toegepast door de hoge kwaliteit van het PVC. Deze uitstraling kan dus zowel thuis als in commerciële of openbare ruimtes worden gebruikt om een heerlijke sfeer in iedere ruimte te creëren. Regge Tegels & Vloeren kan u voorzien in een scherpe prijs voor deze prachtige vloer. Ook hebben wij verschillende kleuren van het Moduleo Parquetry PVC bij ons in de showroom liggen, kom gerust eens langs voor inspiratie!

Waarom kiezen voor Moduleo (Parquetry) PVC?

Parquetry PVC heeft de volgende voordelen:

 • Vochtbestendig
 • Slijtvast
 • Slipvast – top R10 rating
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Geluids- en warmte-isolerend
 • Gemakkelijk te installeren
 • Betrouwbaar dankzij de garantie van minstens 15 jaar
 • Voorzien van een gemakkelijk schoon te houden Protectonite laag

De Parquetry kleuren

 • Parquetry Black Oak
 • Parquetry Country Oak
 • Parquetry Laurel Oak
 • Parquetry Sierra Oak
 • Parquetry Hoover Stone

Meer informatie over Moduleo Parquetry?

Wilt u meer informatie over het Moduleo Parquetry PVC of wilt u weten tegen welke scherpe prijs wij Impress PVC aan kunnen bieden? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op via het contactformulier. Bellen of mailen kan natuurlijk ook! Wilt u liever onder het genot van een kop koffie of thee ons assortiment bekijken? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Enter. Wij voorzien u graag van een eerlijk en persoonlijk advies!

Bent u architect of designer? Neem dan contact met één van onze accountmanagers op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van de Parquetry collectie