Moduleo Impress

Het Moduleo Impress PVC is een PVC serie met voornamelijk houtlook maar ook steenlook PVC. Het Impress PVC is een eerbetoon aan de kracht van de natuur, door zo natuurgetrouw te blijven aan de natuurlijke look van hout en steen. De naam van deze serie vertelt meteen waar de collectie voor staat; een impressionante reliëfdruk geeft de vloer een natuurgetrouw gevoel en uitzicht. Bekijk direct afbeeldingen van de Impress-collectie, of klik hier om meer te lezen.

Regge Tegels & Vloeren kan het Moduleo Impress PVC tegen een scherpe prijs aanbieden, samen met een goed advies op maat. Vraag nu een geheel vrijblijvende offerte aan, of kom langs in onze showroom. Uw vraag kunt u ook stellen via de chat op onze website.

Enkele afbeeldingen van de Moduleo Impress:Impress BohemianImpress Castle OakImpress Country OakImpress Laurel OakImpress Mountain OakImpress Mustang SlateImpress Santa CruzImpress Sierra Oak


 

Lees meer over Moduleo Impress

Moduleo Impress PVC bij Regge Tegels & Vloeren

De Moduleo Impress heeft een prachtige textuur dat een haast niet van echt te onderscheiden houtlook nabootst. Door de textuur van hout perfect te volgen samen met een innovatieve productietechniek, is een fraai houtlook PVC gecreëerd dat een hoge kwaliteit heeft. Een karaktervolle houtlook is hiervan het resultaat. Door de grote variatie in texturen en kleuren, kan de Impress collectie in veel ruimtes worden toegepast. Zowel bij u thuis als bij grote projecten. Moduleo Impress PVC is dus een uitkomst voor zowel de consument als designers en architecten.

Waarom kiezen voor Impress PVC?

Impress PVC heeft de volgende voordelen:

– Vochtbestendig
– Krasbestendig
– Slipvast – top R10 rating
– Onderhoudsvriendelijk
– Geluids- en warmte-isolerend
– Gemakkelijk te installeren
– Betrouwbaar dankzij de garantie van minstens 15 jaar
– Voorzien van een gemakkelijk schoon te houden Protectonite laag

De Impress serie kleuren

De Impress serie is in meerdere kleuren te verkrijgen.

– Impress Bohemian
– Impress Castle Oak
– Impress Country Oak
– Impress Laurel Oak
– Impress Mountain Oak
– Impress Santa Cruz
– Impress Sierra Oak
– Impress Mustang Slate

Moduleo Impress kopen?

Wilt u meer informatie over Impress PVC of wilt u weten tegen welke scherpe prijs wij Impress PVC aan kunnen bieden? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op via het contactformulier. Bellen of mailen kan natuurlijk ook! Wilt u liever onder het genot van een kop koffie of thee ons assortiment bekijken? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Enter. Wij voorzien u graag van een eerlijk en persoonlijk advies!

Bent u architect of designer? Neem dan contact met één van onze accountmanagers op via het contactformulier voor architecten. 

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!