Floer PVC

Floer PVC vloeren zijn ontworpen om aan te sluiten bij de wensen van onze klanten. Met een breed scala aan opties biedt ons assortiment voor elke woonstijl de perfecte vloer. Of u nu op zoek bent naar een klassieke, moderne of landelijke uitstraling, Floer PVC heeft de juiste vloer voor u. Regge Tegels & Vloeren is een dealer van Floer PVC vloeren en bied deskundig advies en scherpe prijzen. Bij Regge Tegels & Vloeren kunnen wij Floer PVC-vloeren niet alleen leveren, maar ook het leggen verzorgen van de PVC-vloeren. Bezoek onze showroom voor inspiratie en persoonlijk advies. Wilt u weten wat de kosten zijn voor Floer PVC vloeren? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Product info

Enkele series uit het assortiment

Floer PVC Vloeren voor de perfecte combinatie tussen stijl en duurzaamheid

Floer PVC vloeren is een bedrijf gespecialiseerd in PVC vloeren met een extra matte afwerking, waardoor de vloeren een natuurlijke eiken uitstraling krijgen. Dit maakt de vloeren erg stijlvol, maar tegelijkertijd zijn de vloeren ook erg duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Wanneer u kiest voor een Floer PVC vloer, kiest u voor kwaliteit en een prachtige uitstraling die aan al uw wensen voldoet. Floer is een toonaangevende producent van PVC vloeren in Nederland en is erg populariteit dankzij de betrouwbare kwaliteit en moderne interieurtrends.

Een breed assortiment aan PVC-vloeren van Floer

Bij Floer PVC vindt u een uitgebreid assortiment aan vloeren die passen bij elke smaak en interieurstijl. De walvisgraat PVC vloeren zijn erg populair en geven elke ruimte een rustige en sfeervolle uitstraling. Maar ook tijdloze elegante PVC vloeren zijn beschikbaar in extra lange en brede planken, die in wildverband gelegd kunnen worden. Onlangs heeft Floer ook extra matte PVC vloeren geproduceerd, wat zorgt voor een natuurlijke eiken uitstraling. Hou je niet van een houtlook PVC vloer, dan heeft Floer tegellook PVC vloeren, die de uitstraling hebben van een tegel maar comfortabel en zacht aanvoelen. De PVC vloeren hebben de hoogste gebruikersklasse, dus kies je voor een vloer die extra lang meegaat! De sterke PVC vloeren van Floer zijn eco-vriendelijk geproduceerd en voorzien van het REACH certificaat.

XL visgraat PVC vloeren van Floer

Een van de populaire keuzes binnen het assortiment van Floer zijn de XL visgraat PVC vloeren, ook wel walvisgraat PVC genoemd. Door het grotere formaat van de stroken creëren deze PVC vloeren een rustige en elegante uitstraling in iedere woning, in tegenstelling tot de meer traditionele, kleinere visgraatpatronen. Dit maakt de XL visgraat vloeren ideaal voor zowel moderne als klassieke interieurs.

Het totaalconcept van Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren verkoopt niet alleen hoogwaardige PVC vloeren van Floer, maar we zorgen ook voor het leggen van de pvc-vloeren, evenals het infrezen van vloerverwarming. Hierdoor kunnen we u volledig ontzorgen, of het nu gaat om een nieuwbouwproject of renovatie. Bij Regge Tegels en Vloeren begrijpen we dat het creëren van het perfecte project meer inhoudt dan enkel de keuze van de juiste keramische tegels of PVC-vloer. Ons streven is om de meest prachtige projecten te realiseren. Bekijk gerust ons totaalconcept of bezoek onze showroom voor inspiratie en persoonlijk advies.

Een Floer PVC Vloer bij Regge Tegels & Vloeren

Wilt u meer informatie over Floer PVC vloeren of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. U kunt ons ook bellen of mailen. Bezoek onze showroom voor een uitgebreid assortiment en persoonlijk advies onder het genot van een kop koffie of thee. Ook voor zakelijke projecten zijn Floer PVC vloeren een uitstekende keuze. Neem contact met ons op via het zakelijk contactformulier voor meer informatie.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen