Floer Dorpen

Floer Dorpen is een collectie houtlook PVC. Deze collectie wordt gekenmerkt door de realistische eiken uitstraling, door de details van hout en de mega matte afwerking.

Heeft u interesse in deze houtlook PVC collectie? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs van ons te ontvangen, of neem contact met ons op voor meer informatie. Of kom gerust kijken in onze showroom naar de Floer in het echt bekijken in onze showroom.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De natuurlijke uitstraling van hout

Het Floer Dorpen PVC is door Floer op de markt gezet om de natuurlijke en warme uitstraling van eikenhout met het gemak van PVC Vloeren te kunnen combineren. Door de extra sterke sluitlaag van 0,55mm dik, is deze vloer super sterk. Deze serie is afgewerkt met een voelbare structuur op de toplaag, waardoor de vloer het authentieke gevoel en de uitstraling van echt hout biedt.

Floer Dorpen PVC collectie

De Ambiant Avanto PVC collectie geeft een eigentijdse houtlook uitstraling aan iedere ruimte. Met 12 kleurvariaties in de collectie, kan de vloer ook naar eigen wens worden aangepast. Door de hoge kwaliteit van Ambiant Avanto vloeren kunt u extra lang van een prachtige houtlook genieten! Ambiant heeft de Avanto PVC een extra matte toplaag gegeven. Deze collectie is verkrijgbaar als dryback PVC en click PVC. Dat betekent dat het Avanto PVC verlijmd kan worden op een ondervloer.

Floer PVC in combinatie met vloerverwarming

De Floer Dorpen geleidt de warmte van de vloerverwarming zeer goed. En is daarom ideaal voor de combinatie met vloerverwarming. Dit is te zien aan de extreem lage warmteweerstand van 0,019 m2K/W! Bij Regge Tegels & Vloeren kunnen wij naast het PVC ook de vloerverwarming verzorgen. Lees hier meer over de mogelijkheden van PVC met vloerverwarming.

Kleuren en afmetingen Floer Dorpen

De Floer Dorpen PVC Vloer is te verkrijgen in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Dorpen Clinge Créme Eiken
  • Dorpen Makkum Mokka Eiken
  • Dorpen Lisse Lichtbruin
  • Dorpen Onnen Onbehandeld Eiken
  • Dorpen Langelo Landelijk Eiken
  • Dorpen Wateringen Wit Eiken

Afmetingen

121,9x22,8x0,25 cm (Dryback)

Een scherpe prijs voor de Floer Dorpen bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren kan de Floer Dorpen aanbieden tegen een scherpe prijs, vraag hiervoor een vrijblijvende offerte aan via onderstaand formulier. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van deze collectie? Neem dan direct contact met ons op. Uiteraard bent u ook van harte welkom bij ons in de showroom voor advies van onze verkoopadviseurs.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van het Floer Dorpen PVC