Coretec PVC

Coretec PVC is een hoogwaardig vloerbedekkingsmateriaal dat bekend staat om zijn duurzaamheid, veelzijdigheid en esthetische aantrekkingskracht. Het is een populair alternatief voor traditionele houten, tegel- of laminaatvloeren vanwege de vele voordelen die het biedt.

Wanneer u op zoek bent naar een scherpe prijsopgave voor een vloer uit het assortiment Coretec PVC dan bent u bij Regge Tegels & Vloeren aan het juiste adres. Wij maken u graag een geheel vrijblijvende offerte op en geven daarnaast advies op maat. Ook bent u van harte welkom in onze showroom voor meer informatie en inspiratie.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Een goede kwaliteit met Coretec PVC

Wat Coretec PVC echt onderscheidt, is de constructie van de vloerplanken. De PVC-vloeren zijn gemaakt met behulp van geavanceerde technologieën en innovatieve materialen om een vloer te creëren die zowel waterdicht als stabiel is. Deze vloerplanken bestaan uit verschillende lagen, waaronder een stevige kernlaag, een hoogwaardige PVC-laag met een fotorealistisch ontwerp en een slijtvaste toplaag. Deze combinatie van lagen zorgt voor een sterke en duurzame vloer die bestand is tegen slijtage, krassen en vocht. Een van de belangrijkste voordelen van Coretec PVC is de waterdichtheid. In tegenstelling tot traditionele houten vloeren is Coretec PVC bestand tegen water, waardoor het een uitstekende keuze is voor ruimtes met een hoog vochtgehalte, zoals keukens, badkamers en kelders. Het kan zelfs worden geïnstalleerd in commerciële ruimtes met zwaar verkeer, zoals restaurants en winkels, zonder dat er zorgen zijn over waterschade. Daarnaast biedt Coretec PVC ook uitstekende stabiliteit. De stevige kernlaag zorgt voor een stabiele basis en voorkomt dat de vloer kromtrekt of vervormt onder invloed van temperatuurveranderingen of vocht. Dit maakt het ook geschikt voor installatie in gebieden met direct zonlicht, zoals serres of kamers met grote ramen.

Een ruim assortiment om uit te kiezen

Wat betreft de esthetiek heeft Coretec PVC een breed scala aan designs en stijlen om aan verschillende smaken en interieurontwerpen te voldoen. Of je nu de warme uitstraling van hout, het klassieke uiterlijk van tegels of een eigentijds en modern ontwerp wilt, Coretec PVC biedt diverse opties om de gewenste uitstraling te bereiken. Het fotorealistische ontwerp op de PVC-laag geeft de vloer een natuurlijke en authentieke uitstraling, waardoor het lijkt alsof je een echte houten of stenen vloer hebt.

Het leggen van een Coretec vloer

Bovendien is Coretec PVC eenvoudig te installeren en te onderhouden. Het kan rechtstreeks op de bestaande vloer worden geplaatst, zonder dat er lijm of speciaal gereedschap nodig is. Het kliksysteem maakt het installatieproces snel en efficiënt. Daarnaast is Coretec PVC gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Regelmatig vegen en af en toe dweilen is voldoende om de vloer in topconditie te houden. Daarnaast is het ook mogelijk om uw Coretec vloer te laten leggen bij Regge Tegels & Vloeren met onze legservice. Lees meer over het laten leggen van uw PVC vloer door Regge Tegels & Vloeren.

Coretec PVC kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Coretec PVC vloeren bieden wij bij Regge Tegels & Vloeren aan tegen scherpe prijzen. En daarnaast geven wij u advies over de mogelijkheden van de PVC vloeren uit dit assortiment. Hiervoor kunt u onze showroom bezoeken of direct contact met ons opnemen. Bent u voor een zakelijk project op zoek naar een PVC vloer van dit merk? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van het assortiment