Greenflor PVC

Greenflor PVC zijn modulaire veerkrachtige vinylvloeren onderscheiden zich door de realistische en authentieke ontwerpen. De nieuwste geavanceerde druk- en productietechnieken waarborgen de nauwkeurige reproductie van het originele natuurlijke materiaal in hout- of steenmotief. Greenflor PVC vloeren zijn zorgeloos in het gebruik en voldoen aan de hoogste eisen.

Regge Tegels & Vloeren kan alle series van Greenflor PVC aanbieden tegen scherpe prijs. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie contact met ons op. Voor een goed advies en inspiratie bent u ook altijd welkom bij ons in de showroom.

Afbeeldingen van het assortiment

Greenflor PVC assortiment

Greenflor biedt een ruim assortiment aan PVC vloeren waardoor iedere klant wel een mogelijkheid heeft binnen dit assortiment. De vloeren van Greenflor hebben een uniek en authentiek karakter, waardoor de PVC-vloeren uniek zijn. Door innovatie voorop te zetten in het productieproces, heeft Greenflor iedere vloer een natuurlijke uistraling weten te geven die bijna niet van bijvoorbeeld echt hout is te onderscheiden. Ook de kwaliteit van Greenflor PVC-vloeren is een van de punten waar ze bekend om staan. Kom gerust eens langs bij ons in de showroom om advies te krijgen van onze verkopers over Greenflor PVC.


Waarom Greenflor PVC?
– Authentiek & Modulair
– Comfortabel in gebruik
– Zorgeloos in gebruik
– Hoogste kwaliteitsnormen
– Gezonde leefomgeving & Milieuvriendelijk

Greenflor PVC bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren kan het gehele assortiment van Greenflor aanbieden tegen scherpe prijzen, samen met een goed advies op maat. Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan, of kom langs bij ons in de showroom. Voor meer informatie kunt u ook contact met ons opnemen.

Bent u architect of designer? Neem dan contact met op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen