Greenflor PVC

Greenflor PVC vloeren zijn modulaire veerkrachtige vinylvloeren onderscheiden zich door de realistische en authentieke ontwerpen. De nieuwste geavanceerde druk- en productietechnieken waarborgen de nauwkeurige reproductie van het originele natuurlijke materiaal in hout- of steenmotief. Greenflor PVC vloeren zijn zorgeloos in het gebruik en voldoen aan de hoogste eisen.

Regge Tegels & Vloeren kan alle series van Greenflor PVC aanbieden tegen scherpe prijs. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie contact met ons op. Voor een goed advies en inspiratie bent u ook altijd welkom bij ons in de showroom. Onze verkoopmedewerkers adviseren u hier graag.

Product info

Enkele series uit het assortiment

Over GreenFlor PVC

Greenflor is een producent van PVC vloeren oorspronkelijk afkomstig uit Taiwan, maar is de laatste 40 jaar actief op de Europese en dus ook op de Nederlandse markt. Green-flor loopt voorop met geavanceerde productietechnieken waardoor de producten dicht bij de uitstraling van de natuurlijke inspiratie blijven. Dit ziet men terug in de kleuren, diepte en subtiele details van het Greenflor PVC. Door de zorgvuldigheid bij ontwikkeling van vloerafwerkingen is Greenflor PVC een bedrijf dat staat voor kwaliteit dat gecombineerd wordt met moderne trends maar ook klassieke woonideeen.

Greenflor PVC assortiment

Green-flor biedt een ruim assortiment aan PVC vloeren waardoor iedere klant wel een mogelijkheid heeft binnen dit assortiment. De vloeren van Greenflor hebben een uniek en authentiek karakter, waardoor de PVC vloeren uniek zijn. Door innovatie voorop te zetten in het productieproces, heeft Greenflor iedere vloer een natuurlijke uistraling weten te geven die bijna niet van bijvoorbeeld echt hout is te onderscheiden. Ook de kwaliteit van Greenflor PVC vloeren is een van de punten waar ze bekend om staan. Kom gerust eens langs bij ons in de showroom om advies te krijgen van onze verkopers over Greenflor PVC.

Een unieke look

Kies je voor een Greenflor PVC Vloer, dan kies je voor een vloer die een eigen, unieke look met zich mee brengt. Greenflor heeft een geavanceerd ontwerpproces in huis om tot de looks te komen van het PVC uit de assortiment. Zo hebben houtlook PVC vloeren een natuurlijk karakter. Kiest u voor betonlook Greenflor PVC? Dan gaat u voor een strakke, hedendaagse stijl in de ruimte. De vele stijlen in het assortiment van Greenflor zorgen voor een unieke look op de vloer waar het PVC gebruikt wordt.
De voordelen van Greenflor PVC op een rijtje

Wanneer u kiest voor een Greenflor PVC vloer, dan kiest u ook voor de onderstaande voordelen.

  • Authentiek & Modulair
  • Comfortabel in gebruik
  • Zorgeloos in gebruik
  • Hoogste kwaliteitsnormen
  • Gezonde leefomgeving & Milieuvriendelijk

Greenflor PVC kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren kan het gehele assortiment van Greenflor PVC aanbieden tegen scherpe prijzen, samen met een goed advies op maat. Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan, of kom langs bij ons in de showroom. Voor meer informatie kunt u ook contact met ons opnemen. Voor een zakelijk project op zoek naar PVC uit het assortiment van Greenflor? Neem dan contact met op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen