Green-flor PVC

Green-flor PVC zijn modulaire veerkrachtige vinylvloeren onderscheiden zich door de realistische en authentieke ontwerpen. De nieuwste geavanceerde druk- en productietechnieken waarborgen de nauwkeurige reproductie van het originele natuurlijke materiaal in hout- of steenmotief. Green-flor PVC vloeren zijn zorgeloos in het gebruik en voldoen aan de hoogste eisen.

Regge Tegels & Vloeren kan alle series van Green-flor PVC aanbieden tegen scherpe prijs. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie contact met ons op. Voor een goed advies en inspiratie bent u ook altijd welkom bij ons in de showroom.

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Over Green-Flor

Green-Flor is een producent van PVC vloeren oorspronkelijk afkomstig uit Taiwan, maar is de laatste 40 jaar actief op de Europese en dus ook op de Nederlandse markt. Green-flor loopt voorop met geavanceerde productietechnieken waardoor de producten dicht bij de uitstraling van de natuurlijke inspiratie blijven. Dit ziet men terug in de kleuren, diepte en subtiele details van het Green-Flor PVC. Door de zorgvuldigheid bij ontwikkeling van vloerafwerkingen is Green-flor een bedrijf dat staat voor kwaliteit dat gecombineerd wordt met moderne trends maar ook klassieke woonideeen.

Green-flor PVC assortiment

Green-flor biedt een ruim assortiment aan PVC vloeren waardoor iedere klant wel een mogelijkheid heeft binnen dit assortiment. De vloeren van Green-flor hebben een uniek en authentiek karakter, waardoor de PVC-vloeren uniek zijn. Door innovatie voorop te zetten in het productieproces, heeft Green-flor iedere vloer een natuurlijke uistraling weten te geven die bijna niet van bijvoorbeeld echt hout is te onderscheiden. Ook de kwaliteit van Green-flor PVC-vloeren is een van de punten waar ze bekend om staan. Kom gerust eens langs bij ons in de showroom om advies te krijgen van onze verkopers over Green-flor PVC.


De voordelen van Greenflor PVC op een rijtje

– Authentiek & Modulair
– Comfortabel in gebruik
– Zorgeloos in gebruik
– Hoogste kwaliteitsnormen
– Gezonde leefomgeving & Milieuvriendelijk

Green-flor PVC bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren kan het gehele assortiment van Green-flor PVC aanbieden tegen scherpe prijzen, samen met een goed advies op maat. Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan, of kom langs bij ons in de showroom. Voor meer informatie kunt u ook contact met ons opnemen.

Bent u architect of designer? Neem dan contact met op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van het assortiment