Ragno Realstone Navigli

Ragno Realstone Navigli is een nieuwe collectie keramische tegels met een natuursteen look van Ceppo di Gré. Ceppo di Grè uitstraling wordt gekenmerkt door een gestippelde uitstraling aan het oppervlak. Met de Realstone Navigli collectie is de ideale combinatie van een Ceppo di Gré look samen met de hoogwaardige kwaliteit van keramiek. Klik hier om meteen de afbeeldingen te bekijken, of hier om meer te lezen. 

Een scherpe prijs krijgen voor deze collectie keramische tegels? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie contact met ons op. Uw vraag kunt u ook altijd stellen via de chat op onze website.

De afbeeldingen van de Ragno Realstone Navigli collectie: Navigli GrigioNavigli GrigioNavigli Naturale


 

Lees meer over Ragno Realstone Navigli

Ragno Realstone Navigli collectie

Gevarieerde expressiviteit en tactiele rijkdom, dat is het uiterlijk van de Ragno Realstone collectie. Realstone Navigli is geïnspireerd op het oppervlak dat ontstaat door het mengen van fragmenten van Ceppo di Gré en cement. De twee tinten, Grigio en Naturale, weerspiegelen de zorgvuldige selectie van de originele materialen, de grafische rijkdom en de meest intense chromatische aspecten.

Ragno Realstone Navigli toepassing

De Navigli is ideaal voor ruimtes die een rustige doch opvallende uitstraling kunnen gebruiken. Dit kunnen zowel particuliere als commerciële ruimtes zijn, voor zowel binnen als buiten. Haal met de Navigli toepassing de uitstraling van Ceppo di Gré in huis met de voordelen van praktisch keramiek.

Navigli kleuren en afmetingen

De Navigli collectie van Ragno is te verkrijgen in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Navigli Naturale
– Navigli Grigio

Afmetingen:
30×60 cm, 60×60 cm, 75×75 cm, 75×150 cm

Ragno Realstone Navigli kopen?

De Realstone Navigli is tegen een scherpe prijs te verkrijgen bij Regge Tegels & Vloeren. Vraag voor deze scherpe prijs direct een vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie contact met ons op.

Bent u een interieurdesigner of architect? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten. 

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!