Ragno Realstone Lunar

De Ragno Realstone Lunar is een nieuwe serie keramische natuursteenlook tegels, van Ragno Tegels. De textuur van deze collectie tegels komt dicht bij de uitstraling van echt natuursteen. Hierdoor geeft de Lunar collectie u een ideale combinatie van uitstraling en kwaliteit. De Realstone Lunar is onderdeel van de Ragno Realstone collectie.

Interesse in de Ragno Realstone Lunar? Vraag dan eens een vrijblijvende offerte aan, of kom voor advies langs bij ons in de showroom. Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De toepassing van de Ragno Realstone Lunar

De Ragno Realstone Lunar is een ideale mogelijkheid voor vloer- en wandvlakken in binnen- en buitenruimtes met de mogelijkheid om een ononderbroken visuele continuïteit te creëren tussen binnen/buiten, zowel in openbare als commerciële ruimtes zoals winkels, restaurants, bars en hotelfoyers. De natuursteenlook uitstraling zorgt voor een rustieke en neutrale voor iedere ruimte!

Realstone Lunar collectie

Deze collectie bestaat uit 5 kleuren: Bianco, Beige, Silver, Deep Grey en Uniform. Er zijn 2 oppervlakken: naturel, in de gerectificeerde maten 75×150 cm, 75×75 cm, 60×120 cm, 60×60 cm en 30×60 cm, en gestructureerd in de gerectificeerde maten 60×120 cm en 30×60 cm, geschikt voor zwaardere toepassingen. Lunar heeft ook een 30×30 cm mozaïek met 5×5 cm chips en een Mosaico Esagona 3D van 29×33,5 cm, beide verkrijgbaar in alle 5 de kleuren van de collectie. Deze uitgebreide collectie geeft een mogelijkheid voor iedere ruimte!

Realstone Lunar kleuren en afmetingen

De Lunar collectie is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen:

Kleuren:
– Lunar Bianco
– Lunar Beige
– Lunar Silver
– Lunar Deep Grey
– Lunar Uniform

Afmetingen:
30×60 cm, 60×60 cm, 75×75 cm, 60×120 cm, 75×150 cm

Extra mogelijkheden

De Lunar collectie heeft ook enkele speciale afwerkingen, bijvoorbeeld een mozaïek mogelijkheid. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op.

Ragno Realstone Lunar bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Ragno tegels, hierdoor kunnen wij de Realstone collectie aanbieden tegen een scherpe prijs. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan, of neem contact met ons op voor meer informatie.

Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van de Realstone Lunar