Flaviker River

De Flaviker River is een keramische tegel met de unieke uitstraling van terrazzo. De River collectie is geïnspireerd op de vintage terrazzovloeren die typisch zijn voor oude, statige huizen en die de sporen van slijtage die zich in de loop der eeuwen hebben opgehoopt, herscheppen. In de vorm van praktisch en hoogwaardig keramiek. Meteen enkele afbeeldingen van de River bekijken?

Interesse in de Flaviker River of wilt u meer informatie? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. U kunt natuurlijk ook bij ons in de showroom langskomen.

Meer lezen over de River? Klik dan hier.

Enkele afbeeldingen van de River: 


River Shade Lead


River Earth


River Ecru


River Moon


River Shade Ecru


River Lead

Lees meer over Flaviker River

Flaviker River collectie

De collectie omvat een breed scala aan maten, waaronder de decoratieve delen van 10×60 cm en 30×30 cm. Het kan worden gebruikt om fascinerende installatiepatronen en kleurcontrasten te creëren, terwijl de crossover-effecten met andere Flaviker oppervlakken steeds nieuwe en verrassende designoplossingen mogelijk maken.

Flaviker River toepassing

De normale maten en afmetingen, maar ook de decoratieve onderdelen geven de River een ruime mogelijkheid tot gebruik, en aan te passen naar de wens van de klant. De terrazzo look is een kenmerkende look en met de River ook in keramiek te verkrijgen. Hierdoor kan deze tegel praktisch in elke ruimte verwerkt worden en zorgen voor een fraaie uitstraling!

Deze collectie keramische heeft ook buitentoepassing, klik hier voor meer informatie over de River buitentegels. 

Flaviker River kleuren en afmetingen:

Kleuren:
– River Earth
– River Ecru
– River Lead
– River Moon
– River Shade Ecru
– River Shade Lead

Afmetingen:
160×320 cm, 120×240 cm, 120×120 cm, 60×120 cm, 60×60 cm, 30×60 cm, 10×60 cm, 30×30 cm.

Flaviker River kopen?

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Flaviker tegels. Daarom kunnen wij u ook voor de River in de scherpste prijs voorzien.

Bent u geïnteresseerd in de Flaviker Nordic Stone of wilt u extra informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Klik hier voor ons volledige assortiment Flaviker tegels.

Op zoek naar Flaviker buitentegels? Klik dan hier!

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!