Del Conca Frammenti

De Del Conca Frammenti zijn keramische tegels met fragmenten van marmer, aardewerk en glas die zijn samengevoegd in deze collectie keramische wand- en vloertegels. De Frammenti van Del Conca Tegels brengt door deze fragmenten van verschillende materialen een uitstraling met creatieve dynamiek.

Interesse in de Del Conca Frammeti? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs van ons te ontvangen, of neem voor meer informatie over deze serie contact met ons op. Langskomen bij ons in de showroom kan natuurlijk ook.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Del Conca Frammenti collectie

De Del Conca Frammenti tegels worden levendig gemaakt door de fragmenten van marmer, glas en aardewerk die zijn verwerkt in het oppervlak van de Del Conca Frammenti tegels. De Frammenti collectie wordt weergegeven in 4 kleurvariaties. Deze kleurvariaties zijn verkrijgbaar in de Del Conca Frammenti Macro en Micro afwerking. Het verschil hier tussen is de grootte van de Frammenti stukjes, de Macro heeft hierbij grotere stukjes dan de Micro. Het formaat van de tegels is 20x20 cm.

Creatieve oplossingen met Frammenti tegels

De dynamiek van Del Conca Frammenti tegels is gecreeerd om creatieve oplossingen te bieden voor vloeren en wanden voor allerlei ruimtes van zowel woningen als commerciele projecten zoals restaurants en hotels. De Frammenti tegels zijn gemaakt van keramisch materiaal, waardoor deze tegels overal voor vloer en wand gebruikt kunnen worden.

Kleuren en afmetingen

Deze serie is te verkrijgen in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Frammenti Bianco (Micro en Macro)
  • Frammenti Nero (Micro en Macro)
  • Frammenti Terracotta (Micro en Macro)
  • Frammenti Azzurro (Micro en Macro)

Afmetingen:

20x20 cm

Meer informatie over de Del Conca Frammenti

Wilt u meer informatie over de Del Conca Frammenti? Dan kunt u natuurlijk altijd langskomen bij ons in de showroom, of contact met ons opnemen voor meer informatie. Bent u bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contact formulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van deze serie