Casalgrande Padana Terrazzo

De Casalgrande Padana Terrazzo is een collectie porcellanato tegels waar willekeurige en onregelmatige patronen een elegant tintje geven, waardoor prachtige ononderbroken oppervlakken over vloeren en muren ontstaan. Het willekeurige patroon creeert een verfijnde textuur die het Seminato-thema repliceert, waar kleurcontrasten het natuurlijke gevoel van steen versterken.

Bent u benieuwd naar de prijs Casalgrande Padana Terrazzo tegels? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte bij ons aan. Uiteraard kunt u ook eerst meer informatie opvragen, hiervoor kunt u altijd contact met ons opnemen. Langskomen in onze showroom mag natuurlijk ook!

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

De Casalgrande Padana Terrazzo collectie

De Casalgrande Padana Terrazzo zijn keramische tegels, wat betekent dat deze tegels in iedere ruimte gebruikt kunnen worden. Niet alleen binnen maar ook buiten. Daarnaast bestaat elke kleur uit deze collectie uit een matte en glanzende variant waardoor de tegels bruikbaar zijn voor zowel vloer als wand. Casalgrande Padana heeft een uitzonderlijk hoge kwaliteit doordat alle tegels een hoge kras-, slijt- en stootvastheid hebben en daardoor dus ook een lange duurzaamheid hebben. U bent hiermee verzekerd van hoge kwaliteit aan wand- en vloertegels! Gebruik de Casalgrande Padana Terrazzo tegels bijvoorbeeld als terrazzo vloertegels.

Kleuren en afmetingen van deze serie

De Casalgrande Padana Terrazzo is verkrijgbaarn in diverse kleuren en afmetingen. Het is een expressief kleurenpalet dat het beste haalt uit een collectie tegels die bekend staan om hun bruikbaarheid, esthetiek en sterkte.

Kleuren:

  • Terrazzo Beige
  • Terrazzo Black
  • Terrazzo Grey
  • Terrazzo Pearl
  • Terrazzo White

Afmetingen:

30x60 cm, 60x60 cm, 37,5x37,5 cm, 75,5x75,5 cm.

Geïnteresseerd in de Casalgrande Pandana Terrazzo?

Heeft u interesse in de Casalgrande Pandana Terrazzo tegel en wilt u deze graag met eigen ogen bekijken? Kom dan gerust eens langs in onze showroom. Liever direct een scherpe prijs ontvangen? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan. Voor vragen of meer informatie kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. Bent u met een zakelijk project bezig? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van deze serie