NovaBell Landstone

De NovaBell Landstone is een collectie keramische natuursteenlook wand- en vloertegels. De look van dit natuursteen is gebaseerd op kalksteen. Tactiele effecten en kleurvariaties van het kalksteen zijn ook perfect nagebootst in deze collectie. Zo wordt het gemak van keramiek gecombineerd met de charme van natuursteen.

Bent u benieuwd naar een scherpe prijsopgave voor de NovaBell Landstone? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan, of neem contact met ons op voor meer informatie. Een bezoek brengen aan onze showroom kan natuurlijk ook.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

NovaBell Landstone collectie

De collectie NovaBell Landstone heeft de look van kalksteen. Kalksteen heeft een rustig karakter. Dit rustige karakter zorgt ervoor dat de NovaBell Landstone de basis van het interieur kan vormen van veelzijdige interieurs. Het brengt een elegantie met zich mee door de verfijnde kleurvariaties die door NovaBell Tegels verwerkt zijn in de Landstone Collectie. Dat zijn in totaal 6 kleurvariaties. De kleuren Raw White, Clay, Taupe, Earth, Gravel en Carbon. Deze kleurtinten zijn variaties die lopen van lichte naar donkere kleuren. Om zo aangepast te kunnen worden naar de stijl van de ruimte. Ook zijn er nog 4 variaties in formaten verkrijgbaar.

Het gebruik van de Landstone

De NovaBell Landstone collectie is ontwikkeld voor vloer- en wandafwerkingen. Het 100x100 cm formaat is bijvoorbeeld prachtig om een groot formaat natuursteen vloertegel mee te krijgen. Daarnaast zijn er ook nog speciale afwerkingen zoals 3D structuur tegels en mozaïek. Deze zijn weer geschikt voor het gebruik op de wand. Ook is er een afwerking met een dikte van 20 mm. Op deze manier kan de NovaBell Landstone ook buiten verwerkt worden!

Kleuren en afmetingen

Deze collectie is verkrijgbaar in onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Landstone Raw White
  • Landstone Clay
  • Landstone Taupe
  • Landstone Earth
  • Landstone Gravel
  • Landstone Carbon

Afmetingen:

60x60 cm, 60x90 cm, 100x100 cm, 60x120 cm.

De NovaBell Landstone kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Bij Regge Tegels & Vloeren vindt u de collectie NovaBell Landstone tegen een scherpe prijs samen met goed advies op maat. Voor deze scherpe prijs kunt u onze showroom bezoeken, of een vrijblijvende offerte aanvragen. Contact met ons opnemen kan natuurlijk ook. Bent u bezig met een zakelijk project? Dan kunt u contact met ons opnemen via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van de collectie