NovaBell MySpace

NovaBell Myspace is een prachtig veelzijdig keramisch parket, deze serie is niet van echt hout te onderscheiden! Een warme houten uitstraling in combinatie met de vele voordelen van keramiek, het beste van twee werelden. Onderhoudsvrij en duurzaam! De serie keramische tegels van Myspace bestaat uit verschillende warme kleuren en vormen, zodat u een speels effect krijgt in of om uw huis.

Direct een scherpe prijs weten voor deze collectie? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan! Of neem voor meer informatie contact met ons op. Voor advies en inspiratie van onze verkopers kunt u ook langskomen bij ons in de showroom.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

NovaBell Myspace collectie

NovaBell Myspace, een niet van echt te onderscheiden keramisch parket. De fraaie, natuurlijke details van hout zijn tot in het kleinste detail overgenomen. Zo wordt de warme, sfeerrijke en gezellige uitstraling van hout omgezet in praktisch en duurzaam keramiek. De Myspace is in 6 formaten en 6 kleuren verkrijgbaar. Hiermee is de Myspace aan te passen naar smaak en wens!

Myspace toepassing

De tegels zijn prachtig met elkaar te combineren tot een multicolor vloer, of juist een chique badkamer. NovaBell Myspace heeft een enorm ruime keuze aan kleur, combinaties en tegelformaat. Haal nu fraai, praktisch en duurzaam keramisch parket in huis met de NovaBell Myspace!

NovaBell Myspace series en afmetingen:

De Myspace collectie is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Myspace Bamboo
– Myspace Cognac
– Myspace Tobacco
– Myspace Rice
– Myspace Cinnamon
– Myspace Cloud

Afmetingen:
14.7×89.6 cm, 22.1×89.6 cm, 20×120 cm, 30×120 cm, 16×160 cm, 26×160 cm

NovaBell Myspace kopen?

Bent u geïnteresseerd in de tegels van NovaBell of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van de MySpace collectie