NovaBell Sovereign

NovaBell Sovereign is een natuursteen-look keramische tegel waarmee perfect de echte schoonheid en absolute zuiverheid van natuursteen naar voor komt. De collectie geeft prachtig de subtiele kleuren en details van kalksteen weer in duurzaam keramiek. Bekijk direct afbeeldingen van deze collectie.

Een scherpe prijs ontvangen voor deze tegelcollectie? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan, of kom langs bij ons in de showroom om advies te krijgen van onze verkopers.

Lees meer over NovaBell Sovereign.

Enkele afbeeldingen van de Sovereign:


Sovereign Antracite


Sovereign Avorio


Sovereign Beige


Sovereign Grigio Chiaro


Sovereign Tabacco

Lees meer over NovaBell Sovereign

NovaBell Sovereign collectie

De NovaBell Sovereign collectie is ontwikkeld door zorgvuldig onderzoek om een nieuwe tegel te creëren voor de hedendaagse architectuur. De vijf tinten binnen de collectie geven elk een ander effect aan de tegel, waarmee er een extra keus binnen de collectie. De effecten lopen van neutrale donkere tot neutrale lichte kleuren. Kies nu de kalmte van onbewogen, natuurlijke elegantie met de NovaBell Sovereign! Met de Sovereign wordt de rustige, natuurlijke uitstraling in huis gehaald die zowel in huis als in commerciële of openbare ruimtes tot zijn recht komt.

De NovaBell Sovereign series en afmetingen:

Kleuren:

– Sovereign Beige
– Sovereign Grigio Chiaro
– Sovereign Avorio
– Sovereign Antracite
– Sovereign Tabacco

Afmetingen:
30×60 cm, 60×60 cm, 40×80 cm, 80×80 cm, 60×120 cm

NovaBell Sovereign kopen?

Bent u geïnteresseerd in de NovaBell Sovereign of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op  of vraag een vrijblijvende offerte aan.
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!